Om at repræsentere foreningen

Repræsentant for Viking Atletik i dagligdagen og udvise fairness.

Viking Atletik er ikke en virksomhed. Vi er en forening.

I Viking Atletik køber man ikke en vare/produkt, men man melder sig ind og nyder godt af de goder der er. Ønsker man ikke længere at være medlem, så melder man sig bare ud igen.

Med medlemskabet hører en række goder og rettigheder. Men der følger også pligter. Altså pligter der ligger ud over det, at man betaler sit kontingent. Man skal bl.a. følge idrættens skrevne som uskrevne regler. Ikke mindst omkring fairness.

Kunne man forestille sig to lokale fodbold mødes i en fodboldkamp. Spillerne på hold A holder i virkeligheden med hold B. Det ville hurtigt udvikle sig til en underlig fodboldkamp.

Derfor er uskrevne etiske regler i idrætten også nødvendige. Hvem spiller vi for og hvorfor?

Er man medlem af Viking Atletik forventes det, at man også i dagligdagen arbejder til glæde og gavn for vores forening lokalt. Vi er en gruppe af mennesker, der har samlet os og trækker på samme hammel. Vi har samlet i en FORENING.

Gode træningsmuligheder og tilbud til en yderst fornuftig pris er et gode – holdt op imod foreningens vedtægter og den loyalitet der skal være til vores fælles projekt.

Derfor arbejder man – vel - og naturligvis - for Viking Atletik i bl.a. konkurrencer og events? Flasher vores navn når der er mulighed for det. Viser man er en del af foreningen og en del af sammenholdet, når man dyrker den idræt, som vi som forening udbyder.

Dette inden for atletik, løb, triatlon, fitness og o-sport der arbejder man for foreningen, Viking Atletik. Vi er en forening. Et fællesskab.

Vil man noget andet (repræsentere andre foreninger) - vil man hellere være på et andet hold, så har vi foreningsfrihed i Danmark. Heldigvis for det. Så vælger man det hold man helst vil være på. Der hvor man tænker og føler, man hører hjemme. Selvfølgelig er det svært at få det bedste af det bedste alle steder. Men sådan er det vel?

Tak fordi du bakker vores forening op og tager ansvar for de aktiviteter og det fællesskab vi har. 

 

Claus Clausen

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm