Bliv ambassadør i Viking Atletik

Bliv medlem af Viking Atletiks ambassadørklub

Viking Atletiks ambassadørklub skaber relationer og oplevelser mellem mennesker og firmaer. Det sker bl.a. gennem vores mange løbearrangementer - arrangementer, der trækker tusindtals af turister til øen og samtidig giver fastboende et mangfoldigt tilbud om motion og oplevelser.

50 bornholmske virksomheder er ambassadører for Viking Atletik.

Som ambassadør for Viking Atletik er du med til at gøre en forskel for turisterhvervet og idrætten på Bornholm, samt skabe et økonomisk fundament for at Viking Atletik kan skabe endnu flere tilbud til øens beboere. Viking Atletik har i dag 2500 medlemmer.  Det er medlemmerne i Viking Atletiks ambassadørklub og et stort antal af sponsorer, der skaber det økonomiske fundament for Etape Bornholm  og Viking Atlektiks høje aktivitetsniveau.

Den årlige investering som ambassadør ligger på 2500 kr. 

Indskuddet dækker produktionen af et firmabanner, som sættes til klubbens events, logo på hjemmeside, adgang til at annoncere særlige tilbud på hjemmesiden - samt 2 adgangskort til vores fitnesslokale. Adgangskortene giver fri adgang til vores fitnesslokaler, der har åbent mellem kl. 05:00 og 23:00 ugens 7 dage. Det er alene fitnesslokalet ambassadørmedlemskabet omfatter. Viking Atletiks øvrige tilbud og holdtræning er ikke omfattet. Medlemskab af ambassadørklubben løber i 2 års perioder.

Kontakt
Claus Clausen
cc@viking-atletik.dk
23 71 35 35

 

 

   
     
   
     
 
     
     
   
     
 
     
 
     
 
     
     
     
     
     
 
     
     
   
     

     
     

     
Gartnervangen 
     
Øvrige    

Sponsorer Viking Atletik - Events

   
     
   
     
     
     
     
     
Opdateres snarest    

 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm