CrossGym

CrossGym

Holdtræning hver mandag og onsdag kl. 16:40 - 17:40 

(Der udover skal der beregnes tid til klargøring, oprydning, rengøring af udstyr, udstrækning m.v. Du skal være klar 10 minutter før træningen starter. Efter træningen er der 20 minutters socialt samvær i cafeen):

I vinter - foregår træningen indendørs. Hold øje med vores facebookside for hvornår man er inde/ude. Det afhænger af vejret

Mandage kl. 16:40 - 17:40 på Louisenhøj

Onsdage fra 16:40 til 17:40 på Loisenhøj

Træningen i CrossGym kræver fitnessmedlemskab og chip udleveret. 

Hvordan bookes der - læs mere her 

På klubbens adresse Torneværksvej 20 ligger en CrossGympark, som kan benyttes af klubbens medlemmer. Der er faste træningstider i sommerperioden.

For at bruge parken kræves medlemskab af Viking Atletik. 
Medlemmer kan mod betaling af 100 kr. i depositum få en nøgle i fast udlån. Nøglen er til vores redskabsskur, hvor der ligger en række udstyr (udstyret må ikke fjernes fra Louisenhøj). Træning kan således foretages på egne valgte tidspunkter - døgnet rundt. Det tilstræbes at vognen er åben i formiddagstimerne (fast).
Der er adgang til toilet. Der er ikke mulighed for bad.
Man skal bemærke, at crossfitparken IKKE er til leg. Det er ikke tilladt at svinge/gynge på nogle af stationerne. Kun vertikale øvelser som hop og kropshævninger. Al færdsel på banen er på eget ansvar og kun tilladt efter instruktion. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm