Indoorcycling

Indoor Cykling  i Viking Atletik – tilmelding kun elektronisk

IndoorCycling er for alle. Der køres Bjergkørsel, høj intensitet og spurt, landevejskørsel og skønne intervaller. Det hele er krydret med god musik og det er tilladt at synge med (hvis du kan). Vi lover dig sved på panden, max gas og højt humør

(Der skal beregnes tid til klargøring, oprydning, rengøring af udstyr, udstrækning m.v. Du skal være klar 10 minutter før træningen starter. Efter træningen er der 20 minutters socialt samvær i cafeen):

Booking af tider de enkelte dage fortages elektronisk. Det foregå via http://viking.halbooking.dk Hvor du også kan se tidspunkter for spinningsholdene. Bemærk, at der kun er aktiviteter i vinterhalvåret

Du skal bruge dit medlemsnummer til at logge ind. Det finder du bl.a. på din kontingentopkrævning.

Dit password får du tilsendt, når vi opretter dig som medlem. Der kommer en autogenreret fil, med dit password i. Hvis du ikke kan huske det eller finde det, kan du altid trykke på "glemt logind". Så får du et nyt. 

Alle medlemmer har en profil, da det er vores medlemsdatabase, der bruges som bookingsystem.
Det er vigtigt, at du går ind og tjekker, at det er den korrekte email vi har registreret på dig. Dette fordi annulleringer, ventelister m.v. styres via email. Du ændrer din profil under ”Medlemsoplysninger ” i venstre menu.

Når du skal booke en tid til spinning, gør du følgende:

Når du logger på og er kommet ind, går du til ”Holdoversigt” i topmenuen.

Her finder du det hold (tid) du gerne vil booke og trykker på ”Spinning” ud for den aktuelle dato. Bemærk holdet kan være fuldt optegnet – altså optaget. Er der plads, trykker du på ”Tilmeld dig hold” og derefter sætter du hak i ”Jeg accepterer ovenstående betingelser” og der efter trykker du på ”Godkend tilmelding”.

Du er nu tilmeldt.

På holdoversigten kan du nu se, at holdet er markeret med grønt, hvilket betyder, at du har tilmeldt dig.
Bliver du forhindret i at møde, SKAL du gå ind på samme vis og annullere din tilmelding ved at trykke ”Slet din tilmelding”.
Der vil også være ventelistepladser. Altså hvis der allerede er 15 tilmeldte på holdet. Kommer der afbud rykker ventelistepladserne op og man får en mail – helt af sig selv.

Bliver holdet aflyst, får deltagerne også automatisk tilsendt mail. Hold kan aflyses hvis instruktøren er forhindret. 

Du kan se hvem der er instruktører de enkelte gange.
For at booke skal du være tilmeldt Fitness (holdet). Det er det som koster 300 kr. ekstra om året, eller du skal være på FamilieFitnesskontingent. Har du ikke den rigtige type kontingent, vil du ikke
kunne booke, det sørger programmet for. Kontakt
cc@viking-atletik.dk hvis der er spørgsmål til dette.

Indoor Cycling er faktisk god og hyggelig træning – så du skulle tage og prøve det. God træning.

Del denne side

Følg Etape Bornholm