Nyheder

Vi starter op i april

Atletiktræning for børn og unge. Begyndertræning i løb. Sommertræning i løb og walk. Cykeltræning. Disse tilbud starter op når marts bliver til april. Kom og vær med.

Det her starter op i april. Håber at se dig derude.

Løbetræning – begyndertræning

Tirsdag 2. april starter vi et særligt 12 ugers forløb med begyndertræning i løb. Så vil du i gang med løb, så er det stedet. Det er fra Villa Nova. Læs mere her Løbetræning forår/sommer | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Det er hver tirsdag, torsdag og lørdag

Sommertræning i løb

Tirsdag den 2. april starter vores sommertræning i løb op. Vi har flere hold, som du kan vælge mellem. Kom og vær med. Vi løber fra Villa Nova. Læs mere her Løbetræning forår/sommer | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Det er hver tirsdag, torsdag og lørdag

Sommertræning Walk og Powerwalk

Tirsdag den 2. april starter vores sommertræning i walk og Powerwalk. Vi har tre hold og vi er opdelt efter niveau – men der gås rask til, så pulsen kommer op. Vi går fra Villa Nova. Læs mere her Løbetræning forår/sommer | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Det er hver tirsdag, torsdag og lørdag

Atletiktræning børn på Rønne Stadion

Mandag og onsdag er der atletiktræning for børn og unge. Der trænes alle atletikkens discipliner og lege og sjove træningsøvelser. Kom og vær med. Der er også løbetræning for børn og unge. Læs mere her Atletik | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Det er hver mandag og onsdag fra kl. 16.

Cykeltræning

Hver onsdag kl. 16:30 vil vi have cykeltræning på racere. Kom og vær med. Vi har to hold.
læs meget mere her Træningstilbud | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Det er hver onsdag – og fra maj træner vi også mandag.

Andet træning

Al vores øvrige træning kører selvfølgeligt videre som altid. 

Læs om fitness, orienteringsløb, triatlon og så videre på vores hjemmesiden. Forside | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Melder du dig ind i Viking Atletik så koster det 800 kr. om året. Det giver adgang til alle vores træningstilbud uden ekstra betaling af nogen art. Det hele er en del af kontingentet. 

Med i dit kontingent på 800 kr. om året, er også adgang til vores fitnesstræning i vores eget fitnesscenter.

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm