Nyheder

Vil du være medlem?

Lige p.t. har vi ikke nogen venteliste

Vi er kommet tættere på foråret og det betyder, at der kommer færre i vores fitnesstilbud. end det er tilfældet i januar, februar og lidt ind i marts. Når det bliver varmere i vejret og de fleste nytårsfortsæt er glemt, kommer der færre i bygningen. 

Der er fortsat mange i vores spidsbelastningsperioder. Det er typisk fra kl. ca. 09:00 - 10:30 og igen fra 15:30 - 18:00. Især se eftermiddag, når der også typisk er holdtræning. Uden for disse tidsrum kan der være mange brugere, men der er god plads. I weekenderne er der altid god plads, ligesom det er tilfældet om aftenen, især hvis man er til cardio delen. 

Vi har lige p.t. ikke venteliste til vores fitness. Du går bare ind og melder dig ind. Vi ved vi de kommende måneder får mange nye løbemotionister som medlem og her skal der selvfølgelig være plads til, at man kan tilvælge Fitness. De mange nye motionister kommer i forbindelsen med løbetræningen, der starter den 4. april. 

Vi påregner at vi laver venteliste igen fra ca. medio maj. Så begynder vi at tage højde for den kommende vinter og de udmeldelser der kommer der. Således, at vi når vi starter på den kommende vintersæson, vil ligge på et antal på ca. 2000 brugere. 

Så vil du med, så meld dig ind - her 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm