Nyheder

Tusinde tak

Tak for et fantastisk Etape Bornholm

Kære medlemmer

Tusinde tak for en fantastisk uge 30. Etape Bornholm er overstået og det gik helt fantastisk. Selv vejret, som vi jo ikke er herre over, var fantastisk med sol - og ikke for varmt.

Der var over 200 frivillige i gang i løbet af ugen. Bare om fredagen var der over 170 hjælpere "indsat"  med alle mulige slags opgaver. Det var inklusiv vores samarbejdspartnere (klubber, politihjemmeværn og samaritter). 

TUSINDE GANGE TAK - til alle jer der gav en hånd med til Etape Bornholm 2023. Om det har været forberedelse, messen, selve afviklingen eller den oprydning der nu foregår - og nok vil stå på resten af ugen. 

Vores frivillige er hele rygraden i vores forening. Uden jer så ingen Etape Bornholm. Det overskud vi sammen er med til at lave på dette og andre events, er det der giver os mulighed for fortsat at have et stort idrætsligt niveau med træning, rejser, samvær og alt det, der binder en forening sammen. Så tak. Årets overskud kender vi, når vi når hen omkring oktober. Samlet plejer vi at modtage regninger for over en halv million, så der er mange omkostninger. Men heldigvis også mange indtægter. 

Tak til jer der deltog i løbet. Håber det var en god oplevelse.

Etape Bornholm lidt i tal....

Det samlede deltagertal blev 2051 løbere. Det måler vi på dem der er tilmeldt til hele etapen. Der var 1285 5-dages løbere, 237 børneløbere, 67 ungdomsløbere og 23 60+ løbere - ialt 1612. Dertil kom der så 439 unikke endagsløbere. 

Det var ca. 300 flere end der deltog sidste år. Men fortsat ca. 600 færre end der var i tiden 2011 - 2019. Altså før landet blev lukket ned i 2020 (hvor vi i øvrigt lå til at sætte rekord). Det vigtigste nu er, at vi bevæger os fremad igen. At der er grobund for "løb" igen kan blive stort. 

Det vigtigste med dette års løb var, at det hele fungerede. Det viser hvor skarpe vores hjælpere er. Det er det, der giver grundlag for, at der til næste år kan komme det samme antal løbere - og måske en smule flere. Vi vælger nu at sætte et fast maximalt deltagertal på etapen til 1900 etapeløbere. Dertil kan komme enkeltdagsløbere. Her lukker vi nu op for enkeltdagsløb også tirsdag og torsdag.  "I gamle dage" var der op i mod 2400 etapeløbere, men vi stiler nu efter et lidt lavere niveau. De sidste år er vi brændt inde med lagre på T-shirts og medaljer på langt over 100.000 kr. og ved at lægge et realistisk mål, så undgår vi den risiko. Men sætter også en øvre deltager begrænsning. Sådan må det være !

Nu starter vores markedsføring igen. Vi markedsfører os i mindre grad en tidligere og kun i Danmark. Men det tyder jo også på, at det er nok til, at der kommer det antal deltagere, som vi ønsker. 

Har du lyst til at deltage i 2024 i etapen, så kan du med fordel tilmelde dig allerede nu. Der er nogle Early Birds tilbud. Vil du være hjælper i 2024, så begynder det store arbejde med at sammensætte holdet omkring 1. maj. Men ved du allerede nu, at du gerne vil påtage dig en lederrolle, så sig endelig til. Så er du velkommen i vores lille udvalg. 

Tusinde tak til alle. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm