Nyheder

Over 950 løber snart HO på Bornholm

Det er fra 25. - 27. oktober hvor Höst Open finder sted 3 steder på øen. Det afslutter en serie hvor rigtigt mange besøger Bornholm for at dyrke idræt.

Stort set alle kommer rejsende hertil, når vi laver Höst Open. 98-99 procent af deltagerne. Især mange fra Sverige. Da det er over 3 dage kræver det deltagerne overnatter på øen. Bornholm Höst-Open (host-open.dk)

I slutningen af august afviklede vi Bornholm Rundt på Cykel. Her var der 1860 ryttere og tæt på 85 procent var tilrejsende. Starttidspunktet gjorde, at det krævede en overnatning, hvis man vil være med. Bornholm Rundt på Cykel (cykelbornholmrundt.dk) 

I juli afviklede vi Etape Bornholm. De 5-dages løb var der 2480 der deltog i. Også her var over 80 procent tilrejsende. Èt af Europas bedste etape-løb (etape-bornholm.dk)

Ens for disse tre store motionsevents er, at folk kommer tilrejsende for at være med. Og ikke mindst.... de kommer til Øen for at deltage i vores events. De deltager ikke, fordi de alligevel er her. På samme måde som når Tejn IF laver Hammertrail om vinteren og om foråret. Folk vælger Bornholm som destination for at få en god motionsoplevelse. 

Viking Atletik er således med til - et slag på tasken - at der er ca. 13.000 overnatninger på Bornholm i forbindelse med vores tre største events. Dertil kommer - og det er vigtigt - at mange bliver her i længere tid og rigtigt mange har familie med til Øen, når de kommer her for at dyrke idræt. Så tallet er meget større. Måske mere end dobbelt så højt....  

Det kan vi i idrætten være stolte over. Vi gør det naturligvis ikke alene. Tak til alle der bakker vores events op og medvirker til den betragtelige meromsætning det medfører. En meromsætning der jo selvfølgelig indirekte fører en masse mere med sig. Målt på direkte arbejdspladser i Viking Atletik og også de indirekte. Ambassadører | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

De tre største af Viking Atletiks events trækker således ca. 5300 deltagere - fordelt på over 14.000 starter (flere dage). Det er flot. Tak til alle jer frivillige, der står klar med flag og så videre for at give folk en super god oplevelse. Det er nu engang den bedste markedsføring man kan lave. 

Nå ja, så laver vi jo også rigtigt mange andre events med samlet flere tusinde deltagere. De små endags events. Men der må vi erkende, at folk overvejende deltager fordi de er her i forvejen (og ikke mindst mange lokale). 

Del denne side

Følg Etape Bornholm