Nyheder

Over 200 frivillige til Etape Bornholm

Kæmpe tak til dig, der vil bruge tid som frivillig i vores forening. DU ER GULD VÆRD !

195 forskellige personer står lige nu på min liste over hjælpere til Etape Bornholm. Heraf en del fra de samarbejdsforeninger vi har. Da jeg ikke har navne fra dem endnu, kan det godt dreje sig om flere "individer" - da den her kun er optalt efter hvor mange "funktioner" de besætter 🙂. Der kan komme nye folk til de enkelte dage. Dertil kommer frivillige fra hjemmeværnet og samarittere.
.
Årets hjælperliste er nu i hus. Alle poster er besat. Vi er så på det område klar til Etape Bornholm. Stor tak fordi du vil hjælpe. Indsatsen er så vigtigt for vi kan gennemføre de 5 dage - og de to messedage.
.
Kom du ikke med i tide? Jeg ved der altid kommer et afbud eller to, når vi er klar med listen så tidligt som tilfældet er. Så vil du være afløser, så skriv til mig hvilke dage du kan. Så putter jeg dig ind, hvis det er. Du skal bare være fleksibel.
.
Alle hjælpere får omkring 1. juli lister mv. ud - de leveres i postkassen.
.
Der er i skrivende stund 1251 tilmeldte deltagere til Etape Bornholm. Kommer der det samme antal deltagere fra nu og frem til løbets start, som der gjorde i samme tidsrum sidste år (ca. 750), så havner vi på 2000 tilmeldte. Dog skal der siges, at vi lige nu, ligger 25 procent foran med tilmeldingen. Men udvikling i tilmeldingerne kan være være meget forskellige fra år til år. Så ingen ved. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm