Nyheder

Kom til gratis fællestræning

Vi starter nu træningen til Almindingsløbet - kom og vær med, alle kan deltage

Torsdag den 3. august og derefter alle torsdage frem til den 21. september, er der nu mulighed for gratis fællestræning til Almindingsløbet.

Det foregår ved parkeringspladsen øst for Lilleborg og vest for Christianshøjkroen - på Segenvej. Træningen er hver torsdag kl. 18:00.

Alle kan deltage og der vil være afmærkede ruter på mange distancer. 

Træningsruterne er:

2,6 km.

4 km. 

5 km

6 km

8 km.

Til selve Almindingsløbet (der løbes den 23. september) er der kun 2,6 km., 6 km og 8 km ruten, som du kan deltage på. Her kan alle frit deltage på den distance du ønsker. Læs om Almidingsløbet her 

Træningen om torsdagen foregår ved, at vi laver fælles opvarmning. Derefter vælger du den distance der passer dig. Her kan du løbe sammen med andre løbere - eller løbe selv. Der er således ikke trænere på distancen, men du er meget velkommen til, at koble dig på de træningshold der er. Der er både gang og løb du kan vælge mellem. 

I mål er der væske efter løbet. Sammen med en masse hyggelig socialt samvær sammen med andre løbere.

Du skal være hjertelig velkommen.

Torsdag den 3. august er der også Onsbækløbet arrangeret af Nyvest Atletik. Er du allerede etableret løber, så tag meget gerne derud og deltag i dette løb. 

For en god ordensskyld skal jeg nævne, at Viking Atletiks faste torsdagtræning i Nordskoven, i ovenstående periode, flyttes til Almindingen. Der gennemføres altså ikke træning som sædvanligt kl. 16:45. 

God træning.

Del denne side

Følg Etape Bornholm