Nyheder

Fra kontoret om kontingent

Der udsendes nye opkrævninger inden jul

Det er i skrivende stund den 11. december.

Det er nu for sent at at melde sig ud for det kommende år, da fristen for dette var den 10. december. Helt som oplyst ved indmeldelsen og f.eks. også ved udleveringen af chippen til vores fitnesstilbud. Her har du skrevet under på hvordan reglerne er, da du fik chippen udleveret. 

Inden for de næste dage udsendes der opkrævninger på kontingent for det kommende år. Det sker helt automatisk for alle, der ikke har stoppet medlemskabet. Du skal IKKE foretage dig noget. 

Satsen er 800 kr. for hele 2024 hvis du har fitness. Uden fitness er det 475 kr.

Har du husstands medlemskab er prisen 1750 kr. 

Du kan få din opkrævning på 2 måder. Enten er du tilmeldt PBS og så får du opkrævningen elektronisk via din netbank. Er du ikke tilmeldt PBS, så kommer opkrævningen i din postkasse. Få gerne tilmeldt denne betalig til PBS, da det er langt billigere

Opkrævningsdagen for kontingentet er den 2. januar 2024. Få meget gerne betalt til tiden. Ellers er der rigtigt meget ekstra arbejde med rykkere og sletning af chip til fitnessbygningen. Vi har ikke gebyrer på rykkere, som man kender fra så mange andre sammenhæng. Men det betyder jo ikke, at det ekstra arbejde ikke er der. Så få betalt til tiden. På den måde kan vi holde administrationen nede. 

Hvad sker der, hvis du alligevel ikke vil være medlem? Men har glemt udmeldelsesfristen, som jo er overstået. Kommer du for sent med din udmeldelse, så melder vi dig naturligvis alligevel ud. Vil du ikke være medlem, skal du selvfølgelig ikke være det. Men da der ER sendt opkrævning ud og dermed er afholdt en række udgifter, så kommer det til at koste dig disse udgifter. I praksis gør vi det, at vi konverterer dit årskontingent til et kvartals medlemskab. Du bliver derfor opkrævet 150 kr der dækker de almindelige kontingent i første kvartal (UDEN fitness). Derudover mister du dit depositum for chippen. 

Depositummet for chippen er tabt. Hvad sker der hvis du ikke betaler det skyldige 150 kr for kontingentet? Så er du i gæld til klubben. Vi kommer ikke yderligere efter dig med hverken rykkere eller andet. Men du vil ikke igen kunne blive medlem af klubben, hvis du senere ønsker dette. Du vil stå med en restance. 

Vi håber selvfølgelig at du fortsat vil være medlem af foreningen Viking Atletik. Vi gør altid hvad vi kan for at holde kontingentet nede på et minimum og have så mange goder i klubben som muligt. Vi gør også hvad vi kan for at holde administrationen nede, da der desværre ligger meget arbejde og gebyrer bag opkrævninger. Tak for din forståelse for dette. 

EKSTRA OBS - når vi er kommet hen forbi betalingsfristen, så spærrer vi chip til fitness for restanter. Når betalingen kommer, så åbner vi chippen igen. Det kan betyde, at du ikke kan komme i fitnessbygningen i en periode. Dette er alene dit ansvar :-) - hvis du ikke betaler til tiden. Men det er jo også logisk nok... 

Del denne side

Følg Etape Bornholm