Nyheder

Derfor ingen sauna i Svømmehallen

Flere har henvendt sig om dette ønske, men bestyrelsen ser lige tiden an.

Bestyrelsen får løbende forespørgsler om hvorfor der ikke er sauna ifm. vores tider i svømmehallen.

Det var der jo altid før !

Vi har her på siderne tidligere beskrevet det, men gentager for en god ordensskyld. 

Udfordringen er, at intet er som det var før !

Før (før 2022) betalte vi for en time i svømmehallen og det var inklusiv sauna. Vi kunne selv stille med livredder, en post som blev varetaget af frivillige i foreningen. Vi betalte med andre ord ca. 175 kr. pr. gang vi brugte hallen. Vi har 4 timer om ugen.

Efter energikrisen måtte svømmehallen forståeligt nok stramme skruen. Ikke et ondt ord om det, da alternativ var nedlukning.

Vi skulle nu, ud over en forhøjet timepris, også betale fast for en livredder, uanset om vi havde en selv eller ej. Samtidig kom der et gebyr på brug af saunaen. 

Så med et slag blev vores svømmetilbud en del dyrere. Faktisk næsten en tredobling. 

Bestyrelsen har derfor drøftet hvilke muligheder vi havde, uden at tilbuddet blev for dyrt for os.  Der var flere ting i spil... Bl.a. en afkortning af sæsonen, eller en reduktion i, hvor mange gange om ugen vi ville tilbyde svømmehallen.

Vi valgte at tage den stærkt forhøjede pris med. Fastholde antallet af gange om ugen og fastholde perioden fra oktober til udgangen af maj. Men Saunaen udelader vi. 

Som forening vil vil gerne betale for træningsmuligheder. Altså det der holder os i gang. det der giver os motion. Men vi har valgt at tage toppen af den meget kraftige stigning på udgiften og har sagt nej tak til saunaen. Det er lidt mere "velfærd" og det kan man tilkøbe sig f.eks. i den offentlige åbningstid. 

I 2023 har vi budgetteret med 55.000 kr. til svømmetilbuddet. Tidligere lå det omkring 20.000 kr. 

Dette er bestyrelsens beslutning for budgettet 2023. Om den også skal være sådan fremadrettet må vi drøfte, når vi laver næste budget. Men vores svømmetilbud er et af mange supplerende træningstilbud hos os og ikke en af væres kærneydelser. Selvom det er skønt nok. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm