Nyheder

Der er IKKE venteliste

Det er faktisk mere end et år siden, at vi havde venteliste til fitness

Vi får ofte spørgsmålet, om vi har venteliste til vores fitnesstilbud !

Det har vi ikke. 

Der er altid mange til træning i januar og februar, så det kan godt virke lidt "fyldt op" i nogle af de mest attraktive timer. Det er typisk kl. 08:30 - 10:30 og igen fra 15:00 og frem til 18:00. Det er som regel også i disse perioder, at der holdtræning i holdsalen, der naturligvis er forbeholdt det. Men selvfølgelig kan holdsalen bruges til individuel træning, når der ikke er hold. Det giver også lidt bedre plads. 

Vi har et maksimalt antal deltagere i vores fitnesstilbud på 2400 personer. Lige nu er der lidt over 2200 tilmeldt. Så først når vi når denne grænse, indfører vi igen venteliste. Der kommer altid mange udmeldelser i løbet af året og de trækkes naturligvis fra. 

Vi regner i øvrigt med, at det hos os er ligesom så mange andre steder, at ca. 40 procent af de "tilmeldte" kun sjældent eller aldrig bruger tilbuddet. Så dette tal er også taget hensyn til i det makimale antal brugere. Så kan man jo glæde sig over, at det ikke er dyrere end det er :-). Jeg er selv en af dem :-). 

Læs mere om vores tilbud her 

Vil du melde dig ind, så foregår det her. Prisen er 800 kr. for et helt kalenderår. Det er inklusiv samtlige af vores andre træningstilbud. 

 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm