Nyheder

Tak for en god etape 24

Tusinde tak til alle - særlig tak til alle jer, der gav en hånd med som hjælper.

Kære medlem

Etape Bornholm er overstået for i år og det gik igen godt med afviklingen. Der var også fremgang i deltagertallet.

TUSINDE, TUSINDE TAK til jer, der på en eller anden måde var involveret i afviklingen. Der var over 200 hjælpere i gang i løbet af de 7 dage. Heraf de fleste fra Viking Atletik. Men også fra vores samarbejdsklubber og samarbejdspartnere (politihjemmeværn og Samarittere).

Uden hjælpere ingen etapeløb. I gør det så godt og det er vildt så mange roser vi får fra deltagerne. Så stor TAK for det.

Der var i år i alt tilmeldt 2481 deltagere. De fordelte sig på 1770 tilmeldte på en af de fulde etaper og 711 enkeldagsløbere. Lige under 10 procents fremgang på de fulde etaper i forhold til sidste år. På enkeltdagsetaperne var der en fremgang på hele 63 procent. Det er et vildt højt tal. Men det giver også udfordringer. Vi kommer til at se på, hvordan vi får flere hele etapeløbere, som jo er vores primære produkt. Der er og skal være de fulde etaper, der bærer Etape Bornholm. Bl.a. har vi i første omgang valgt, at vi til næste år ikke udbyder tirsdag og torsdag som enkeltdagsetape. Også af plads hensyn. Især Dueodde var pladsen trang (her vil vi se på en ændret rute). Men der må vi se, hvad vi gør, når vi i udvalget mødes til evaluering.

Tilmeldingen 2025 er i fuld gang. Allerede 3 døgn efter tilmeldingen åbnede er 257  personer tilmeldt. Så interessen for 2025 er stor. Det glæder vi os til at følge.

Endnu engang tak til alle. Deltagere, hjælpere, presse, samarbejdspartnere, sponsorer m.v. VI glæder os allerede til næste år og få endeligt reserveret uge 30. Vi løber fra den 21. – 25. juli.

Del denne side

Følg Etape Bornholm