Nyheder

Nyhedsmail juli og august

Netop udsendt til små 1100 modtagere af nyhedsmail fra Viking Atletik. Her er den til jer 1800 der ikke får den :-)

Vil du med til noget godt !

Der er fuld gang i sommeraktiviteterne i vores forening. Du finder som altid det samlede overblik på vores hjemmeside. Bemærk at der er meget forskelligt om - og i givet fald hvornår - at de enkelte tilbud evt. holder sommerferie. F.eks. plejer der at blive droslet ned på holdtræning i fitness, børneatletik holder ferie - mens andre tilbud igen kører igennem hele sommeren. Men det finder du på de respektive tilbuds facebooksider. Se vores grupper og sider her - Facebooksider og grupper | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Fredag den 28. juni holder vi "En aften med Bjarne Kure". Det er helt gratis at være med - du møder bare op. Men du kan, hvis du har lyst, f.eks. selv medbring madkurv. Øl, vin og vand købes på stedet.
Lær mere her En aften med Bjarne Kure | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Men vi er ved det festlige, så har vi medlemsfest den 10. august. Læs om det her, hvor du også kan tilmelde dig. Denne aften koster en brugerbetaling, men klubben betaler en stor del af aftenen. Medlemsfest | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Vores events kører også i højt gear. 

Onsdag i næste uge - den 3. juli - er der Softiceløbet. Læs om det her Softiceløbet | Viking Atletik (viking-atletik.dk)  Det er jo et meget anderledes løb med rigtigt mange deltagere. 

Søndag den 14. juli er der Bisselinecykelløbet - 4 distancer at vælge mellem. Vil du have motion og samtidig støtte klubben i vores arbejde, så skal du være velkommen. Læs her Bisselineløbet | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Uge 30 byder på Etape Bornholm. Heldigvis med flere deltagere end sidste år. Alle hjælpere er også på plads og der er sendt besked ud. Har du meldt dig som hjælper og ikke hørt noget, så kontakt mig straks - det er cc@viking-atletik.dk 
Læs om Etape Bornholm her Èt af Europas bedste etape-løb (etape-bornholm.dk)
Husk prisen stiger fra på mandag af. 

Bornholm Rundt den 25. august har for længst meldt udsolgt. Dog frigives der 70 pladser til salg på dagen. Du kan også deltage i opvarmningsløbet den 24. august. Men læs mere her Bornholm Rundt på Cykel (cykelbornholmrundt.dk)

Vil du løbe lidt orienteringsløb i sommer, så er der to sommerferieløb - Kalender O-løb | Viking Atletik (viking-atletik.dk). Ellers kan du jo altid løbe nogle af vores fastebaner, som du finder samme sted. 

Rigtig god sommer til jer alle. 

PS - atletiktræningen mangler en løbetræner (børn) efter sommerferien. Noget for dig? Det vil blive taget i mod med kyshånd. Skriv til iu@viking-atletik.dk 

Om Viking Atletik
Følg meget gerne løbende med på vores hjemmeside - viking-atletik.dk - eller vores medlemsside på Facebook - https://www.facebook.com/groups/374437794088/
 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm