Nyheder

Nye klubtrøjer på vej

Vi har dem forhåbentlig inden for de næste 8-10 måneder, alt efter hvor let det går

Viking Atletik har en klubtrøje, som vi bruger, når man deltager i konkurrencer under Dansk Atletik Forbund og i DGI regi. De skal desuden bruges alle de steder, hvor Viking Atletik betaler en del af startpengene eller rejseudgiften. Men det er jo også logisk nok.

Det er den gamle gode med skrå striben.   

 

De sælges fra kontoret og koster kun 50 kr. pr. styk. De findes både som singlet og som T-shirts. Det er ret billigt og langt under indkøbspris. Desværre er det også en ældre sag…. De er formentlig købt for ca. 20 år siden og meget er sket siden, både når det gælder form og materiale. De findes også kun i Unisex modeller, det vil sige herrestørrelser. Vi har over 250 liggende på lager i mange forskellige størrelser

Derfor arbejder vi p.t. på at få fornyet vores klubtrøjer. Der kommer til at ske noget og vi håber på, at vi senest i foråret 2024 (forhåbentlig tidligere), kan få nye trøjer. En nyere model, bedre materiale og både som kvinde og herre model. Til gengæld vil vi nok kun lave den som singlet (strop undertrøje), så må man have en T-shirt inde under, hvis man ikke bryder sig om den.

Vi har forskellige ”kanaler” vi arbejder på og så må vi se, hvad det hele ender med.

Indtil da så kan de gamle fortsat købes. Bemærk at vi lige p.t. har lavet en række fællesrejser og rabat til motionsløb. Da det er Viking Atletik der betaler en del af udgifterne, så er trøjen et krav 😊.

Rabat på Etape Bornholm – læs her Få rabat på Etape Bornholm | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Rabat på Hammertrail – læs her Rabat til Hammertrail | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Gratis fællesrejer – læs mere her 4 fællesture i 2023 | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

I forvejen er alle BAU cross cup, nålestævner og BM løb gratis for medlemmer, dog skal der bruges klubtrøje.

Del denne side

Følg Etape Bornholm