Nyheder

Flere pladser til Bornholm Rundt

Stor efterspørgsel får os til at opgradere antallet af mulige deltagere

En løbsarrangørs største udfordring er, når der skal bestilles T-shirts, medaljer m.v. hjem til et event. For det sker meget tidligt på året. Langt før sidste tilmeldingsfrist. Så hvis man skal kunne give den service. der følger med et event, så skal man se i krystalkuglen og gætte på antallet.

Antallet af bestilte medaljer definerer derfor hvor mange der kan være med :-).

Ind i mellem skyder man forkert ! Det har f.eks. være tilfældet efter corona, hvor vi f.eks. er "brændt" inde med langt over 1000 medaljer og 1300 T-shirts til Etape Bornholm. Det er rigtigt mange penge, der er gået tabt på den konto....

Til 2023 udgaven af Bornholm Rundt På Cykel havde vi bestilt 1300 medaljer. Derfor var det maksimale deltagertal 1300. Men da vi på nuværende tidspunkt ligger 50 procent foran på tilmeldingstallene, har vi besluttet af "efterbestille" et antal medaljer. Så nu modtager vi 1450 medaljer i stedet for og derfor kan det maksimale deltagertal også opgraderes til 1450 ryttere. Der er ikke andre ting i eventet, som ikke kan justeres i sidste øjeblik. F.eks. depoterne. 

Så er der bare tilbage at håbe på, at den - på nuværende tidspunkt - større efterspørgsel efter pladser, også betyder der kommer flere deltagere på dagen. Et langt liv som eventarrangør har lært mig, at midlertidige tal ikke altid afspejles i det endelige fremmøde. Men nu er vi i hvert fald klar. 

I skrivende stund er der 847 tilmeldte til Bornholm Rundt på Cykel. Så der er ca. 603 pladser tilbage. Og alle får en medalje. 

Bornholm Rundt på Cykel køres den 27. august. 

Som en krølle på den historie kan jeg i øvrigt oplyse om, at der på nuværende tidspunkt er tilmeldt 1012 delagere til Etape Bornholm. Her har vi bestilt 1900 medaljer. En lidt større udfordring til Etape Bornholm er, at her får deltagerne også en T-shirts. Den er en del dyrere og her har vi flere tusinde liggende på lager fra de tidligere (corona) år. Det er ærgerligt, da pengene jo ligeså godt kunne være brugt på idræt. Etape Bornholm løbes i uge 30 fra den 24. - 28. juli.

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm