Nyheder

Det tegner godt med etapen

Vil løber fra den 22. 26. juli og alt tyder på et deltagerantal på ca. 2400

Vi nærmer os med hastige skridt årets højdepunkt inden for vores løbeevents. Etape Bornholm.
Det ser godt ud med tilmeldingen.
Antallet af deltagere er vigtig for os som klub, da det jo er den måde, vi sikrer os nogle indtægter på. Indtægter der bruges til endnu mere idræt, indkøb af udstyr og dermed bedre vilkår for medlemmerne.
Derfor tusinde tak til jer, der meldt jer som hjælpere (og løbere).
Vi er over 200 frivillige i gang i løbet af de 7 dage. Det er to messedage og 5 løbsdage. Dertil en masse forberedelse og efterfølgende oprydning.
Der er lige nu 1936 tilmeldte. Heraf 1668 på en af de fulde etaper. Der kommer tilsyneladende mange flere enkeltdagsløbere i år, hvilket jo er skønt. Men nu er det jo også muligt tirsdag og torsdag, som har været meget efterspurgt som enkeltdagsløb.
Som du kan se på denne graf, så er tilmeldingen langt fra slut. Fra nu og frem til regnebrættet gøres op, vil der formentlig komme yderligere 4-500 tilmeldinger. Mest børn, unge og enkeltdagsløbere. Der "plejer" at komme mange til sidst. Vi regner derfor med, at vi havner på ca. 2400 tilmeldte. Men man ved jo aldrig. Det kan gå begge veje i en slutspurt. Vi er stadigvæk et stykke fra de 2600-2700 vi lå på indtil 2019, men i dag markedsfører vi os kun på Sjælland (hvor det tidligere var langt bredere). Bl.a. "mangler" vi 2-300 svenske, norske og tyske deltagere, som vi tidligere havde med. Men at antallet af danskere er tilbage på tidligere niveau, er så skønt.
Etape Bornholm giver jo ikke kun Viking Atletik en ekstra indtægt, men også dem der lever af at transportere, indkvartering og bespisning m.v. Så det er godt for meget. Tak til jer der støtter os. Potentialet i Bornholm som event Ø er enormt stort og giver rigtigt god ekstra omsætning. 
Er du ikke tilmeldt, så håber jeg du bliver det. Om ikke hele etapen, så bare nogle enkelte dage. Vi ses derude.

Del denne side

Følg Etape Bornholm