Nyheder

Det ser godt ud for 2024

Hjælp os gerne med markedsføringen, da vores budget til det er begrænset.

2023 bød på stor fremgang for vores tre største events.

Til Etape Bornholm kom der 2051 deltagere

Til Bornholm Rundt var der 1491 tilmeldte og der kunne være flere, hvis vi ikke havde lukket ned 6 uger før (udsolgt).

Til Höst Open kom der 1000 deltagere.

Mellem 80 og 99 procent af deltagerne er tilrejsende og mange har deres pårørende med, så det er rigtigt mange overnatninger det medfører. 

Tallene for 2024 ser allerede nu endnu bedre ud. Man ved jo ikke hvad der sker, men lige nu (1. december) ligger Etape Bornholm 34,8 procent foran samme tid sidste år. Vi har rundet 800. Cykelløb er jo populært i disse år. Her ligger vi med 334 deltagere til Bornholm Rundt på Cykel allerede hele 109 procent foran sidste års tal.

Vi markedsfører os så meget vi kan på den "anden side af vandet". Men da vi kun tjener på startgebyrerne og hverken bespisning, overnatning eller transport - eller salg i det hele taget, så er det begrænset hvor meget vi kan poste i. Der skal nemlig også være til de idrætsaktiviteter, som overskuddet går til. Indtjeningen kommer jo i hus, da vi har op til 150 frivillige i gang, hver eneste dag under vores store events. Derfor skal vi lave et overskud...

Der har vi jo heldigvis hjælp fra en række samarbejdspartnere, der betaler halvdelen af vores markedsføring. I år sælger vores events jo sig selv - åbenbart. Det viser ovenstående tal. Den meget markedsføring de forrige år, har givet pote. I 2023 fik vi bl.a. produceret to skønne videoer, som vi vil bruge i vores markedsføring. De var ret så omkostningsfulde, men rigtigt flotte.

Men vi kommer til at skære en del ned til 2024, selvom vi fortsat vil bruge langt over 100.000 kr på markedsføring frem til sommer.

Skulle der være nogle overnatningssteder eller andre, der vil være med, så markedsfører vi med glæde den modsatte vej. Ingen tvivl om det nok skal give noget. Indgangsvinkelen til vores events er jo altid eventets hjemmeside. Deltagerne kommer FORDI vi har vores events. De vælger med andre ord Bornholm for at løbe eller cykle det vi tilbyder. Ellers havde de valgt noget i en anden landsdel eller uden for DK.  

Følgende støtter (indtil videre)  op om vores events i 2024 med hjælp direkte til vores markedsføring.

Bornholms Brand

DAT

Novasol

Bornholmshotels

Rosengården, Vandrerhjem

Svaneke Vandrerhjem

Nordskovens Camping

Skovhotel Skovly

Andre igen støtter indirekte via vores andre samarbejdsaftaler.

Kontakt os endelige hvis du som turismevirksomhed kan se en fordel i et samarbejde. F.eks. kan du som Ambassadør få reklame for kun 2500 kr. om året. Større aftaler med merer markedsføring kan også aftales.

Som medlem må du meget gerne hjælpe med markedsføring, f.eks. ved at dele flyers ud, når du alligevel er "ovre" til et event. De kan hentes på kontoret.

Vores markedsføring sker via sociale medier, større events hvor vi er tilstede, cykel- og løbemesse rundt i DK. 

 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm