Nyheder

30.000 kr. i støtte fra DGI/DIF

Vores træningstilbud i Nordskoven skal opgraderes fra 9 m2 til 60 m2. Vi har fået 30.000 kr. til dette projekt.

Der arbejdes på højtryk på at få området omkring Villa Nova klargjort til vores nye "skov hjemmebane". Altså derfra hvor al vores skovtræning skal udgå fra. Lige nu er vi ved Bornholm Efterskole, men fra august flytter vi til Villa Nova, hvor vi bl.a. opgraderer fra 9 m2 skur til ca. 60 m2 overdækket skur. Her kommer der også bomme til udtrækning m.v. 

Vi er glade for at være ved Bornholms Efterskole, men vi glæder os alligevel til at rykke til Villa Nova, hvor vi ikke mindst får mere plads til at hænge vores overtøj - og måske stå lidt i læ hvis det regner. Der kommer også tavler til information/formidling om vores tilbud og f.eks. om orienteringsløb. Stedet skal være et samlingspunkt og udgangspunkt for masser af friluftsliv og oplevelser med naturen. 

Der er et stykke vej før vi er klar ved Villa Nova, ud over istandsættelsen af skuret. Plænen skal jævnes ud og der skal sås nyt græs. På sigt - i 2024 - forventer vi, at vi laver udstrækningsbomme og styrketræningsredskaber derude (øst for skuret - se tegningen). Men lige nu, er der et stykke vej. 

I dag har vi fået besked fra DGI og DIFs foreningspulje, at vi har fået 30.000 kr .til at istandsætte skuet. Tak for det. Så det er skønt med lidt hjælp. Tegningen herunder er ikke helt retvisende.... 🙂 Den skal tages med forbehold, da den er lavet på et tidspunkt, hvor det var meningen, at der skulle fjernes en større del af bygningsmassen. Den er der stadigvæk 🙂. Så se på græsarealet, den overdækkede terrasse og træningsområdet (bagved).

Vores projekt med indretning af den overdækkede terrasse m.v. forventes at blive et 6-cifret beløb, så støtten er meget kærkommen. 

Træskuret sættes i stand - der kommer trægulv, når bygningen er færdig - og der laves bl.a. udstrækningsbomme. 

Udkast til området. Bemærk dog, at bygningsmassen (Villa Nova), er større end på billedet, da denne tegning er lavet ud fra et udkast, hvor vi ville have fjernet nogle tilbygninger. De forblev, da Efterskolen overtog projektet, da de har brug for bygningsmassen til undervisningslokaler. 

Her ses skuret med træningsredskaberne bag bygningen (etableres i 2024). Vi skal ikke lave crossfittræning herude, men området bliver offentligt, så hvem ved om andre kan få glæde af pladsen til træning. Det er Efterskolen der ejer bygningerne - Viking Atletik låner og driver blot udendørsområdet, primært når skolen holder lukket (efter kl. 15:00 og i weekender). 

Del denne side

Følg Etape Bornholm