Nyheder

10.000 kr. til Anne

Rejsefonden støtter den Bornholmske ungdom

Onsdag fik Anne Juul Jensen overrakt 10.000 kr. fra Idrættens Rejsefond på Bornholm. Dette inden for kategori 1 (se længere nede)

Det er Viking Atletik der har indstillet Anne til modtagelsen for hendes store resultater inden for diskoskast. Pengene skal bruges til idrætsrejser. Det kan f.eks. være en træningslejre. 

På billedet overrækker rejsefondens formand, Steffen Munch, pengene til Anne Juul Jensen. Stort tillykke. Tak til Idrættens rejsefond på Bornholm for den store støtte til idrætten. Den er guld værd.  

"Kategori I: Belønningsrejser".
10.000 kr. af midlerne anvendes forlods efter bestyrelsens vurdering under denne kategori.
Midlerne udloddes på grundlag af idrætsudøvere/hold, der i tidsrummet 1. november forrige år til 31. oktober i indeværende år har udført idrætspræstationer af helt usædvanlig og belønningsværdig karakter. I denne kategori er der tale om præstationen og ikke eventuelle rejseudgifter forbundet hermed.
Udloddet beløb skal anvendes til idrætsrejse for vedkommende idrætsudøver/hold inden 15. september det følgende år. Beløbet der af modtageren ikke anvendes efter formålet eller inden for tidsfristen skal tilbagebetales
fonden.

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm