Trænere og hjælpetrænere motion

Motionsudvalget forsøger at dække alle tempi ind, når vi laver løbetræning. 

Vi har vores "begyndertræning m.v." fra april til oktober og om vinteren har "Vintertræningen". 

Træningen foregår:

Tirsdage kl. 16:45
Torsdage kl. 16:45
Lørdage kl. 10:30. 

Om sommeren er det hele fra Bornholms Efterskole i Nordskoven og om vinteren (uge 43 - primo marts) er det fra Rønnehallen tirsdag og torsdag. 

Vi har de hold, vi har hjælpere til. Så jo flere hjælpere des flere hold. Løber du et tempo du kan lide, kan du have dit eget hold. Du får så bare andre til at løbe med og så guider du hvor I løber hen. Mere skal der ikke til. 

Vi mangler også hold til intervaltræning. Igen alt efter hvilket tempo du løber i, så kan du supplere de eksisterende hold. Det er ikke således, at man SKAL være der hver gang. Skal man noget andet, kan og må holdet løbe for sig selv den dag. 

Vi mangler hjælpere til begyndertræningen fra april. Du kan læse om vores træning her. Jo flere hjælpere vi har, des flere hold kan vi have, eller vi kan dele folk op i mindre grupper. Det kræver ikke de store forudsætninger, da holdet ledes af en træner. Du løber med og sørger for, at alle bliver samlet i pauserne. Ønsker du kursus, så kan du komme på det. Viking Atletik betaler alle udgifter. 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm