Holdtræning fitness

Viking Atletik er en frivillig og ulønnet organisation. Vi har ikke lønnede trænere og instruktører, men tilstræber at instruktøren i vidst muligt omfang kan træne selv, samtidig med instruktionen gives. 

Vi har en række holdtræningstilbud. Vi har de træningstilbud som vi har instruktører til, så derfor opstår der og fjernes der løbende hold fra vores program. 

Vi har p.t. hold som yoga, spinning, bold, forskellige former for crossfit, jumping trampolin. Men vil altid være åbne overfor nye tiltag. Har du ideen, så opretter vi gerne et hold, hvor det passer med de andre hold og hvornår lokalet er ledigt. 

Når vores instruktører er forhindrede, så bliver holdet kun gennemført, hvis der kan findes en afløser. Derfor søger vi også afløsere, der kan tage holdet, når det er aktuelt. Ellers må der selvtrænes. 

Hold dig endelig ikke tilbage. Vi kan aldrig få holdtræning nok, da der er mange medlemmer, der gerne vil modtage instruktion for dig. Har du behov for kursus, så betaler Viking Atletik alle de udgifter der er forbundet med det. Vi stiller kun det krav, at du også i en tid skal fungere som instruktør. 

Selvom der er holdtræning inden for det du gerne vil stå for, så kan du sagtens få et hold. Det er jo på et andet tidspunkt - og da mange af vores hold er fuldt tegnede, så kan dit hold sagtens supplere det eksisterende. 

Kontakt meget gerne Annika Espersen for yderligere information og snak. Helt uforpligtende. Måske der kan findes en løsning. Annika kan kontaktes på fitness@viking-atletik.dk 

Del denne side

Følg Etape Bornholm