Atletiktrænere og hjælpere

Børne og ungdomstræningen forgår hver mandag og onsdag året rundt. 

Der er både atletiktræning og løbetræning. Vi har brug for både atletiktrænere, løbetrænere og hjælpere til denne opgave.

En Atletiktræner instruerer de unge i alle atletikkens discipliner inden for kast, spring og sprint. Det vil sige, at man ikke nødvendigvis dækker alle discipliner ind, men man kan f.eks. godt være kun springtræner. Har man erfaring eller uddannelse inden for det, vil det være fint. Ellers vil man altid kunne komme på kursus. Det er vigtigt at vi har de rigtige trænere, så de unge kan få den optimale træning. 

En løbetræner instruerer de unge i løbetræning. Det kan være mellemdistance eller langdistance. Har man erfaring eller uddannelse inden for det, vil det være fint. Ellers vil man altid kunne komme på kursus. Det er vigtigt at vi har de rigtige trænere, så de unge kan få den optimale træning. 

Hjælpere - vi mangler hjælpere til træningen. Det kan f.eks. være med at rive sandet efter længdespring, kaste spyd tilbage efter træningen, stå for opvarmningen eller aktivere de unge under træningen. 

Vi træner på følgende dage.:

Sommer: Hver mandag og onsdag fra kl. 16 - ca. 18. Det er på Rønne Stadion

Vinterperioden: Mandag kl. 17 - 18 på Søndermarksskolen og hver onsdag kl. 16 - 18 i Søndermarkshallen. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm