Depositum regler

  • Her kan du læse reglerne for det depositum du betaler, når du får en chip til vores fitnessbygning. Bemærk at du kun får depositummet igen, hvis du overholder udmeldelsesreglerne. 

Opkrævning af kontingent og betingelser for medlemskabet - og regler for depositum for chip til fitnessbygningen.

Der findes rigtigt mange tilbud om idræt, især fitness.

Ingen steder er betingelserne ens – det er prisen hellere ikke.  

Vi lægger alle hvert vores snit for, hvad det skal koste og hvad der er betingelser for at være med.

Hos Viking Atletik har vi vores egne regler. Det er uden en række af de muligheder, som andre – især kommercielle centre – har. F.eks. er der følgende regler gældende hos os.

  • Vi har kun årsmedlemskaber. Du kan altså ikke tegne medlemskab i kortere perioder.
  • Vi har ingen bindingsperiode
  • Til gengæld har vi en opsigelsesfrist, der hedder den 10. december. Holdes denne dato ikke, så hæfter man for det efterfølgende år.
  • Vi har en chipbetaling, depositum, på vores chip.
  • Holdes udmeldelsesfristen på den 10. december ikke, så udbetales depositummet ikke. Ej hellere hvis man har udmeldt sig til tiden, men ikke har afleveret chippen senest den 10. januar.

Andre steder har man andre betingelser. Det vi så til gengæld har, er et meget billigt kontingent. Prisen er 800 kr. for et år eller 1750 kr for en hel husstand.

Selvfølgelig hænger priser og betingelser sammen. Vores pris hænger sammen med ovenstående betingelser og selvfølgelig er det irriterende, at man – når man kommer for sent med sin udmeldelse – mister sit depositum. Men denne regel er der oplyst om på tilmeldingssiden, der gives besked (mundtligt) om det ved udleveringen af chippen og der skrives ligeledes under på betingelserne. Så ingen kan være i tvivl om hvad der er gældende.

Så derfor håndhæver vi denne regel. Der er oplyst om den !

Et eksempel fra dagligdagen. Den 10. december, når udmeldelsesfristen udløber, melder vi "alt udsolgt" og afviser nye medlemmer. Den 17. januar rykker vi for kontingenter (restancer) og får tilbagemeldinger fra nogen om, at man alligevel ikke ønsker medlemskab og vil meldes ud. Det vil sige, at fra den 10. december kunne et nyt medlem være meldt ind og være kommet i gang med træning, hvis udmeldelsen var kommet til tiden. Nu kan et nyt medlem først komme i gang i slutningen af januar - altså 1½ måned efter udmeldelsesfristen er udløbet. Derfor har vi disse regler. 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm