Tilmelding til Viking Atletik

Velkommen til Viking Atletik.

Du er nu kommet til vores indmeldelsesside. 

Der er VENTELISTE for adgang til vores FITNESSCENTER

Vi er nået til grænsen med 1500 brugere. Du kan derfor ikke starte i fitnessbygningen før der bliver plads.

Skal du tilmeldes klubben uden Fitness, så går du videre her ...... "Tilmelding uden Fitness" er alle de aktiviteter der foregår uden for vores fitnessbygning og fitnesstilbud. Altså løbetræning, atletik, cykeltræning, triatlon, orienteringsløb, walk og stavgang. 

 

Tilmelding med Fitness (Venteliste) - læs her under:

Fitnessbygningen og de tilbud der foregår på Louisenhøj - inde og ude. 

Det er fitnesstræning, spinning, bold, yoga, stram op, mandagstræning, stiv i skroget, crossgym, kettlebell, pump m.v. Også udendørstræningsfaciliteterne er omfattet. Denne adgang koster 300 kr. i brugerbetaling om året. Foruden det, så skal der naturligvis betales kontingent som er 450 kr. om året ELLER 125 kr. i kvartalet.

Da der er udsolgt - vi er nået 1500 brugere, så kan du komme på venteliste. 

Vores venteliste er 3- delt. Det kan du læse om her:

Første lag, ....... Det er dig, der er indmeldt i klubben og betaler både kontingent og den særlige Fitnessbrugerbetaling på 300 kr. om året.

Andet lag, ........Det er dig, der er medlem af klubben, men ikke har fitnessadgang. Det skal du så tilkøbe (koster 300 kr. pr. kalender år, uanset hvor lang tid der er tilbage af året). 

Tredje lag,........ Det er dig, der slet ikke er medlem af klubben, men gerne vil have en mulighed for medlemskab af fitness, når den byder sig. Der skal du så både betale kontingent resten af kalenderåret, samt de 300 kr. i brugerbetaling, uanset hvor lang tid der er tilbage af året. 

Altså gives der først tilbud til de medlemmer der står i første lag, derefter andet lag og til sidst 3. lag. Der oplyses ikke noget om placering på listen eller anslået ventetid, med mindre det fremgår af denne side.... 


Du kommer på venteliste ved at sende en mail til medlem@viking-atletik.dk.

Vi skal bruge følgende oplysninger på dig:

Navn, fødselsdata (dd-mm-åå), emailadresse og mobiltelefonnummer. Når der så kommer en plads, så bliver du kontaktet og så har du 3 dage til at reagere i. Dit medlemskab starter derefter samme dato og du bliver opkrævet kontingentet og brugerbetalingen. Hvis du ikke ønsker at bruge din plads, bliver du slettet - eller sat nederst på listen. Hører vi ikke noget fra dig inden for de tre dage, så bliver du blot slettet. 

 

Vil du meldes ind i Viking Atletik (uden fitness), så trykker du her. Du vælger så "Ja" i at du ønsker at komme på venteliste. Bemærk, at dit kontingent som medlem (uden fitness) skal betales :-) 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm