Tilmelding til Viking Atletik

Du er nu kommet til vores indmeldelsesside. 

Vi har få ledige pladser i vores fitnesstilbud ! Du kan komme i gang med at træne på få dage. 

Formelt skal du lige via vores venteliste, men du kommer til med det samme :-). Du kan HER tilmelde dig ventelisten på de betingelser der for det. 

* * * * *

Skal du tilmeldes klubben UDEN FITNESS, så går du videre her .. Uden fitness er alle de øvrige tilbud vi har. Det er løb, atletik, triatlon (svømning og cykling), orienteringsløb og walk. Er du medlem af Viking Atletik (uden fitness)

 

Læs her vedr. Fitness, når du får tilbudt en plads. 

Du kan kun blive medlem af Fitness i kombination med ÅRSMEDLEMSSKAB. Du betaler altid 325 kr. for fitness pr. kalenderår. Årsmedlemsskabet koster 475 kr. pr. år, men her betaler man forholdsmæssigt fra indmeldelsesdagen. Hele kontingentet betales altså på en gang - dertil kommer 150 kr. i depositum for den chip der skal bruges til bygningen.

Når du er meldt ind, sender vi dig en mail. Du kan enten vælge at afvente Postnord og derefter betale dit kontingent - og så hente en chip når der er betalt - ELLER du kan hente en chip så snart du får mailen. Det sker fra vores kontor på hverdage mellem kl. 8 og 12. Her betaler du så kontingentet samtidig (bemærk, at gør du det, så kommer der fortsat et indbetalingskort, da vi ikke kan standse det. Men du skal naturligvis kun betale en gang :-)) 

Bemærk venligst: "Viking" består af 6 selvstændige klubber.

Viking Atletik er således ikke det samme som:

Viking Gymnastik og trampolin,
Viking Fodbold,
Viking Håndbold,
Viking Petanque og
Viking Bowling.

Alle klubber har egne og selvstændige kontingentsatser/vilkår m.v. 

Indmeldelse - så går du videre her ......

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm