Venteliste Fitness

Pr. 1. januar 2021 indføres der et maksimalt antal brugere i Viking Atletiks fitnessbygning på 1900 brugere.

Dette for at sikre, at der fortsat er en høj kvalitet i tilbuddet og der er plads til alle brugere.

I juli 2021 åbnede vi ny fitnessbygning, hvor alle vores indendørsaktiviteter foregår. Det er f.eks. alle holdtræninger som spinning, kettlebell, crossfit, yoga, stram op, mandagstræning, men også nye former for træningstilbud, som vi planlægger.

For at deltage i disse træningstilbud skal man have fitness medlemskab og man skal have sin egen personlige adgangschip. 

Da der er udleveret 1900 chip oprettes der venteliste. 

Ventelisten er en prioriteret venteliste:

Første lag.

For de medlemmer der har indløst det særlige fitness medlemskab (individuelt eller husstand), men som ikke har fået chip. Det er således ikke nok, at man betaler fitnessmedlemskabet (individuelt eller husstand), man kan først få adgang, når der kommer en ledig chip.

Andet lag - hvis første lags liste er tømt

For de medlemmer der endnu ikke har betalt den særlige fitnessbetaling. Det kræver så, at man tilmelder sig fitness i forbindelse med adgangen til lokalerne. 

Tredje lag - hvis andets lags liste er tømt

Øvrige - altså for dem, der ikke står registreret som medlem af Viking Atletik. 

Men tilmelder sig ventelisten ved at sende en mail til medlem@viking-atletik.dk Listen er ikke offentlig og det kan desværre ikke oplyses, hvad nummer man står på listen. Når der bliver plads på listen, får man en mail og har derefter 48 timer til at reagere - ellers går turen videre til næste person på listen og man slettes fra denne. 

Baggrund:

Viking Atletik har ca. 2500 medlemmer. For at alle kan få en god oplevelse i vores fitnesscenter, må vi begrænse adgangen til kun 1900 chipholdere.

Vores fitnessbrugerbetaling på 300 kr. om året er frivillig - men samtidig et krav, hvis man skal gøre brug af vores fitness bygning og de aktiviteter, der er der inde.

Særlige regler:
Medlemmer der er med via et familiemedlemskab og som fylder 15 år, skal have deres egen chip for at bruge lokalerne. De vil altid kunne få chip, når de fylder 15 år og således "bryde" ventelisten. Det samme gælder mennesker med bevægelseshandikap, der melder sig ind i regi af "Fitness for Alle" projektet. Nye instruktører vil ligeledes kunne få chip. 

 

12. december 2020, rettet 19. april 2021, rettet september 2022

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm