Nyheder

Årsregnskab 2022

Viking Atletik kommer ud af 2022 med til tilfredsstillende resultat

Viking Atletik er en forening og som medlem af foreningen, skal/kan du være med til at godkende regnskabet for det forløbende år. Det sker når vi holder generalforsamling tirsdag den 7. februar kl. 19:00 i vores mødelokale.

Her fremlægges regnskabet og og bestyrelsen skal her "stå til ansvar" overfor generalforsamlingen. 

Kommer du ikke til generalforsamlingen, er du velkommen til at komme forbi kontoret, hvor du kan se det. Vi har åbent fra kl. 8 til 12 på hverdage. Vi sender det ikke til dig, men du kan se ved fremmøde. 

Viking Atletiks regnskaber er således åbne for medlemmer. 

Viking Atletik er efter Bornholmske forhold en stor forening. Både målt på medlemmer og omsætning. F.eks. er der samlet i 2022 blevet betalt regninger for ca. 4 mio kroner. Vores regnskaber er sammensat på den måde, at kun overskuddet for vores events indgår i hoved regnskabet, så der er en del omsætning undervejs, før det endelige resultat kan præsenteres i selve hoved regnskabet, som præsenteres på tirsdag.

En meget stor del af den omsætning vi har, omsættes lokalt. Det er jo skønt, at vi som forening, er med til at holde hjulene i gang på øen. 

Regnskabet præsenteres som skrevet på GF på næste tirsdag.

Der er overskud i 2022 ! Dette også selvom vi i forhold til 2019 mangler ca. ½ mio. kroner i indtjening fra vores events. Især Etape Bornholm, der i forhold til 2019, mangler ca. 1000 deltagere, er mærkbar i den sammenhæng. At vi alligevel kommer ud med et overskud, skyldes bl.a. at vi de sidste år er blevet rigtigt mange flere medlemmer. I 2022 fik vi indtægter fra kontingent på 1.463.661,07 kroner. Men især fitnessbygningen, der jo skyldes den store fremgang, har også betydet meget større udgifter end tidligere. En samlet strøm- og fjernvarme regning på tæt på 300.000 kr., har sat os under pres. Det er derfor vi i år har justeret kontingentet lidt. 

Men det bliver til et fornuftigt overskud, som vi håber vi kan øge til næste år. Vi er en forening. Vi er afhængig af overskud, som vi kan kanalisere ud i idrætstilbud og faciliteter. F.eks. står vi foran en udvidelse af vores fitnessbygning. Men også et projekt på Villa Nova, skal der helst være økonomi til og en del af vores materiel som vi bruger til vores events, er efterhånden 15-20 år gammel og skal også fornyes hen ad vejen. 

Flere tal og mulighed for spørgsmål på generalforsamlingen. Husk at Viking Atletik er din klub. Vi er netop en forening og ikke en virksomhed.

Del denne side

Følg Etape Bornholm