Nyheder

Vigtigt omkring fitness

Vigtig besked omkring åbning af Fitnessbygningen - vi lukker helt nogle dage i starten af juli.

Kære medlem

(denne er også udsendt som mail til alle fitnesschipholdere).

Vi er nu ganske tæt på at kunne åbne vores nye fitnessbygning. I slutningen af denne uge, får vi bygningen overdraget fra PLE og så har de en uge til at rette fejl og mangler. Sideløbende med dette vil vi indrette bygningen med bl.a. fitnessmaskiner, således at vi forhåbentlig kan tage det i anvendelse den 3. juli.

Vær opmærksom på, at der kan se forskubbelser i tidsplanen, men taler vi en dag eller to.

Flytningen betyder så også, at vores fitnesstilbud i den gamle bygning lukker ned nogle dage. Formentlig fra den 30. juni og nogle dage frem (bygningen er solgtI). Dels skal fitnessmaskinerne flyttes og dels skal alarmsystemet flyttes, så indgangsdørene vil ikke virke. Derfor er den lukket.

Hold øje med hjemmesiden og facebooksiden (Viking Atletiks medlemmer) om præcis hvilken dag vi lukker ned og præcis hvilken dag vi åbner den nye. Det bliver kun ganske få dage, der er lukket helt ned. Når vi åbner den nye bygning, så fungerer indgangen som ellers. Eneste lille ændring – men vigtige ændring – er, at du nu også skal bruge chip for at komme ud af bygningen…. Altså chip ind – og chip ud. Det er Nybolig chippen der skal anvendes. Altså samme chip som til den gamle bygning.

Alle styrketræningsmaskiner er nye, men i princippet virker de, som de gamle (dog langt bedre kvalitet). Der kommer også nye spinningscykler og der er masser af dejligt udstyr i holdsalen. Hen sidst på sommeren, forventer vi at præsentere hvilke hold der kommer.

En lille indskærpelse og appel. Desværre er det nødvendigt.

Jeg bliver desværre også nødt til at påpege en meget stor udfordring vi slås med….. Nu skriver jeg det til alle, selvom det naturligvis kun er de færreste af jer, som ikke gør hvad man skal…. Udendørs sko MÅ ikke bruges indendørs. Det noget værre griseri. Vi oplever det igen og igen. Det er noget griseri for de frivillige rengøringsfolk, det er noget griseri for maskinerne, der kan tage skade – og det er noget griseri for dem, der ligger på gulvet og laver øvelser. Ærligt talt ret så ulækkert. Vi kan se bl.a. bag løbebåndene, at der ofte ligger jord. Det er ikke ok. Udendørs sko skal tages af i entreen.

På samme måde oplever vi, at der er ”nogen”, der tager kammerater m.v. ind i lokalerne selvom de ikke er medlem. Vi har altid klaret dette med en kammeratlig samtale, men fremover bliver der nul tolerancegrænse for denne overtrædelse. Tager du nogen med ind i lokalerne, så mister du prompte din adgang. Altså bliver man slettet som medlem og mister bl.a. sit depositum.   

Lad os stå sammen i foreningen om at holde lokalerne i god stand, holde dem renlige og at der kun er adgang for betalende medlemmer.

Corona spøger stadigvæk

Jeg skal gøre opmærksom på, at det fortsat kræver coronapas at være i lokalerne. Vi laver stikprøvevis kontrol. Fra 1. juli skal en test være højst 72 timer gammel ved hurtig test og 96 timer ved PCR test. Men heldigvis tæller 1. vaccine (14 dage efter) jo også med.

Jeg håber alle får glæde af den nye bygning. Det vil rode lidt der oppe i starten, men det håber jeg alle bærer ovre med. Den officielle indvielse (den med prompt og pragt) finder først sted den 18. august.

Du kan følge byggeriet herClaus Clausen

Del denne side

Følg Etape Bornholm