Nyheder

Udnævnelse til æresmedlem

Tirsdag den 3. maj fylder Viking 115 år

Idrætsklubben Viking blev stiftet i 1907. Det skete den 3. maj. Så på tirsdag fylder vi 115 år. Stort tillykke til os alle.

Siden 1976 har IK Viking været adskilt i selvstændige klubber, uden nogen juridisk eller økonomisk sammenhæng. Men en ting holdes fortsat i hævd og det er at klubberne udnævner fælles æresmedlemmer. 

På tirsdag udnævnes 5 nye æresmedlemmer af IK Viking. Der udnævnes fire personer fra Viking Atletik og en person fra Viking Fodbold. Æresmedlemmer udnævnes hvert femte år. 

For at blive æresmedlem skal man have været leder i klubben i 25 år. Altså ikke "bare" medlem eller hjælper, men f.eks. bestyrelsesmedlem, udvalgsmedlem, træner, en fast funktion eller leder på anden vis. 

Følgende udnævnelser finder sted på tirsdag, ved en mindre reception i Viking Fodbolds klubhus. Det er kl. 14:30. Billeder nederst på siden

Mogens Kjær, Viking Atletik. Mogens har bl.a. været næstformand og bestyrelsesmedlem i klubben gennem en lang årrække. Desuden leder af landsturneringsholdet og en række andre betydende funktioner.

Keld Smidt Jensen, Viking Atletik og Viking Fodbold. Keld har været fodboldleder gennem en årrække og har desuden været med i bl.a. Etape Bornholm udvalget og underudvalg. Som ung var Keld aktiv fodboldspiller i 3. division og har siden løbet hele 13 maratonløb samt en ironman. 

Folmer Dahl, Viking Atletik. Folmer har været bestyrelsesmedlem og udvalgsmedlem i mange år, helt tilbage fra klubben genstartede i 1973. Han har i 20 år været orienteringsløberne depotansvarlige og også været ansvarlig for stævneområdet til Höst Open.

Kenn Steinlein, Viking Fodbold. Kenn har efter og under sin aktive fodboldkarriere, været en meget engageret leder i Viking Fodbold med mange opgaver. 

Jesper Kraul Jensen, Viking Atletik. Jesper har været en meget engageret løbsarrangør i en lang årrække, bl.a. i Etape Bornholm udvalget samt været med til at implementere eget tidtagningssystem i Viking Atletik. Jesper er desuden meget engageret i cykelsport. 

IK Viking består i dag af følgende selvstændige klubber:

Viking Fodbold

Viking Håndbold

Viking Atletik

Viking Gymnastik og Trampolin

Viking Petanque

Viking Bowlers. 

Der findes en samlet adresse via dette link - Home (ik-viking.nu)

Alle klubber er selvstændige klubber. Ud over æresmedlemmerne har vi kun fornavnet, Viking, tilfælles. Æresmedlemmer udnævnes i fællesskab mellem formændene i de enkelte klubber, som er organiseret i et samarbejdsforum. Klubbens udnævnte æresmedlemmer (gennem tiderne), kan ses her 

 

Claus Clausen
Formand for IK Vikings samarbejdsforum og formand for Viking Atletik. 

 

Folmer Dahl

Jesper Kraul Jensen

Keld Smidt Jensen

Kenn Steinlein

Mogens Kjær

 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm