Nyheder

Udfordringer med døren

Der kan ske det, at du ikke kan komme ind. Vi beklager.

Søndag var der desværre nogle udfordringer med vores dørsystem til fitnessbygningen. Af en eller anden uforklarlig grund, virkede chippene ikke. Det skete om morgenen og igen om aftenen.

Vi beklager de tekniske udfordringer der kan være. vi ser på det hurtigst muligt. 

Sker det, så kan vi desværre ikke tilbyde at hjælpe akut via telefonen. Vi har hverken fjernbetjening til systemet eller mulighed for at rykke ud - altså på kald. Det ville kræve vi har en vagtordning og det kan vi ikke tilbyde. Slet ikke til det kontingent vi alle sammen betaler :-)

Derfor send en mail til ph@viking-atletik.dk eller sms på 20 68 09 87  alternativt på cc@viking-atletik.dk eller sms på 23 71 35 35. Så ser vi den formentlig inden længe og kan tage aktion på det.

Det betyder, at du risikerer at køre forgæves og ikke kan komme til træning. Det beklager vi, men kan ikke gøre noget ved det, andet end at tage aktion på det, så hurtigt systemet går ned - når vi ser din besked. Eller så hurtigt din chip står af, hvilket desværre også sker. Al henvendelse skal ske på mail eller sms eller i kontorets åbningstid, som er på hverdage mellem kl. 8 og 12. 

Beklager endnu engang, at du kan komme til at køre forgæves, men sådan er det, når der er teknik ind over. Vores ansatte er også ansat på almindelige vilkår og har naturligvis også krav på at have fri - i fred. Derfor send en sms eller mail. På forhånd tak. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm