Nyheder

Trafikmelding Ladywalk

Trafikken omkring Rønne Stadion og Ringvejen påvirkes af Ladywalk

Kære alle

 

Når Ladywalk finder sted på mandag den 30. maj, så påvirker det trafikken omkring Rønne Stadion i en kortvarig periode.

 

Torneværksvej vil være afspærret i forbindelse med starten mellem kl. ca. 17:00 og 18:45. Det sker mellem Åvej og Østerled.

 

Ligeledes vil Ringvejen være spærret ved Torneværksvej ca. 5-10 minutter mens starten afvikles. Det er fra 18:32. Ude på ruten vil deltagerne skulle krydse Snorrebakken ved Plejehjemmet. Her vil der være politihjemmeværn til stede. Det mellem kl. ca. 18:45 og 19:30.

 

Årets Ladywalk starter og slutter ved Viking Atletiks område på Torneværksvej 20. Ladywalk på landsplan (der er 14 værtsbyer) har desværre oplevet en meget stor tilbagegang, hvilket skyldes eftervirkning efter 2 år med corona. På Bornholm er vi hellere ikke sluppet igennem og må konstatere, at der er tilmeldt 521 deltagere. Det er halvdelen af hvad der plejer at være med.

 

Dog er det muligt at tilmelde sig på dagen fra kl. 15:30 og indtil start. Her forventer vi mange eftertilmeldinger og hilser alle velkommen.

 

Ruterne er enten 7 km eller 12 km.


Ladywalk går i år til fordel for Ladywalk Hjerteforeningen og Endometriose Foreningen. 

 

Læs mere om Ladywalk her - Ladywalk | Danmarks største motionsevent for kvinder » Tilmeld dig her!

 

Lokalt vil Viking Atletik forsøge at opgradere eventet ved at deltagerne nu har mulighed for at få noget at spise og drikke efter løbet. Jan Gildam tilbyder streetfood. Der er telt i haven og borde og stole, så deltagerne før og efter eventet, kan dyrke det sociale fællesskab. Samtidig med man støtter en god sag.

 

Presse & Medier - Ladywalk

 

 

Lokal arrangør er Viking Atletik, der står for det praktiske.

 

Med venlig hilsen

 

Claus Clausen

Viking Atletik

cc@viking-atletik.dk

 

Telefon 23 71 35 35

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm