Nyheder

Softiceløb 1. juli

Løbet der har været afviklet siden 1982, gennemføres i en nødudgave (corona).

Der er visse traditioner, som selv corona ikke skal få skovlen under! Softiceløbet løbes den 1. juli - dog i en meget ændret udgave. 

Ruten ændres, så den kun er 4,6 km. Vi undgår helt den indre by og Melsted, hvor trafikken er tæt. Ruten bliver ud til Salene Bugt, ad landevejen til serpentinervejen og så ned i Gudhjem og tilbage til Gudhjem havn. 

Der er ikke samlet start.... Du kan løbe hvornår du vil mellem kl. 10:00 og 19:00. Du får en chip på og når du starter, løber du hen over startmåtten. Det går du så også når du kommer til mål og dermed har du en nettotid. 

På baggrund af denne nettotid laver vi en resultatliste. Herfra kan du udskrive dit diplom.

Forsamlingsforbuddet gør, at der højst må være 50 personer samlet i start- og målområdet på en gang. Derfor denne form for løb, som spreder deltagerne ud over 9 timer. 

Der er i år ingen vinderpræmier, men der trækkes lod om et meget stort antal lodtrækningspræmier. De annonceres dagen efter løbet og så aftaler vi, hvornår du kan hente din præmie. 

Vi håber alle bakker op om denne form for afvikling. Det er vigtigt, at vi holder gryden i kog. I 2021 er vi så tilbage med vores sædvanlige Softiceløb - vi ses den 1. juli i Gudhjem.... 

Tilmelding er kun mulig på vores hjemmeside - og på dagen direkte på startstedet. Hold afstand. 

Læs mere og tilmeld dig her

Del denne side

Følg Etape Bornholm