Nyheder

Så starter vi fra en frisk

Vi er nu kommet gennem bunken af udmeldelser

Viking Atletik nåede sidste år op på over 2700 medlemmer. Det er vildt mange. 

Lige under 400 personer har valgt at forlade os i løbet af 2022. Ikke mindst her ifm nytåret, hvor der er ca. 150 der meldt sig ud eller er blevet slettet med restance - altså efter fristen for betaling var udløbet. Mange har desværre meldt ud, at det er økonomien der er udfordret (vi har jo mange unge medlemmer). Andre igen har vi heldigvis lavet aftaler med, så de kan fortsætte som medlem. 

Vi har nu fået ryddet ud i restancerne og kan starte fra en frisk. Det gør vi så med ca. 2430 medlemmer. Siden nytår har vi fået tæt på 100 indmeldelser. Det så ellers længe ud som om, at vi ikke kunne tage mod nye medlemmer, da fitness var fyldt op med de 2000 brugere. Men et ualmindeligt højt antal udmeldelser i dagene efter der var udsendt opkrævninger ud, gør at vi så kan supplere op med nye medlemmer. 

Netop i disse dage kommer der 3-4 nye medlemmer til hver dag, så vær opmærksom på, at der er plads i fitnesstilbuddet. Der er ca. 40 ledige pladser før vi igen rammer 2000 og genindfører ventelisten.  

Er du nu blevet slettet med restance, så er det sket efter udsendelse af indbetalingskort og to rykkere. Dig vi ikke har hørt noget fra, er nu blevet slettet. Er det en misforståelse med betalingen, så finder vi naturligvis en løsning på det. Skriv til medlem@viking-atletik.dk, så klarer vi også den. Der er flere der har bedt om at kunne betale lidt forsinket og som idrætsforening finder vi jo altid en løsning på det.

Jeg tror det er en rigtig god ide, at genopfriske reglerne for udmeldelse. 

Den betingelse man bliver medlem under er, at man skal melde sig ud igen senest den 10. december. Medlemskabet forlænges helt automatisk og skal det stoppes, så skal klubben have besked senest 10. december. Der udsender vi nemlig nye indbetalingskort der er forbundet med mange udgifter.

Kommer man for sent med sin udmeldelse, så hæfter man for opkrævningen ! Det er dog i ingens interesse, at man er medlem, hvis man ikke ønsker det. Derfor ændrer i sådanne tilfælde, årskontingentet til et kvartals medlemskab. Her er prisen kun 150 kr. Disse udgifter svarer også til det, som det koster, at sende ud og det arbejde der ligger i at foretage en udmelding på bagkant. Der er en del administration i det. Når de 150 kr. er betalt, er alt ok. 

Det samme gør vi med jer, der er blevet slettet med restance. I hæfter for et kvartals medlemskab på 150 kr. Det er der sendt ud om.

Man kan ikke blive medlem igen, før dette beløb er betalt. 

Bemærk at du også mister dit depositum for din chip, hvis du melder dig for sent ud. Vi har et billigt kontingent. Melder du dig ikke ud til tiden, så mister du dit depositum. Dels grundet det ekstra chipadministration der ligger i det, dels fordi du har forhindret et nyt medlem i at få en plads. I december havde vi en stor venteliste, som vi måtte sige nej til. Når vi så gav tilbuddet i januar, så havde mange fundet andre løsninger. Denne regel er noget vi oplyser om. Det står i vores regler ved indmeldelsen. Det står i vores udleverede regler, som man får, når man henter chip. Det fortælles når man henter chippen. Der skrives ud i god tid før den 10. december på alle vores kanaler om reglerne. Samtidig skriver du under på en kvittering om reglerne ved udleveringen af chippen, så vi har det på skrift :-). Det er selvfølgelig voldsomt irriterende, når man står i det og mister depositummet. Men det er den pris, der er ved et billigt kontingent.... Holder du ikke reglerne, betaler du selv for det ekstra arbejde du pålægger vores administration. Men det er jo også kun rimeligt nok. 

Har du meldt dig ud til tiden, har du til den 10. januar til at aflevere chippen. Derefter går depositummet tabt. 

Vi indførte i øvrigt disse regler for små 3 år siden. Før den tid mistede vi 95 procent af vores chip. Over 80 procent af udmeldelserne kom, efter der var brugt penge på at udsende indbetalingskort. Det var selvsagt utilfredstillende. Nu kommer ca. 60-70 procent af chippene tilbage og det samme tal med udmeldelser til tiden. Så tak for det. 

 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm