Nyheder

Om venteliste til Fitness november

Vi håber der bliver plads til alle, der står på ventelisten til fitness d.d.

Viking Atletiks fitnesstilbud er jo blevet en succes. Det har strømmet til med nye medlemmer. Vi har ramt de 1900 brugere, som vi mener, der er plads til i vores fitnessbygning. Derfor indførte vi venteliste i sommers og siden er denne liste bare vokset og vokset. På et tidspunkt stod der over 100 på ventelisten.

Desværre oplever vi, at op i mod halvdelen af dem, der skriver sig på ventelisten, slet ikke reagerer, når vi så sender et tilbud ud. Det gør vi i takt med, at der kommer udmeldelser og vi får indleveret en chip. Det gør jo så, at ventelisten kun er halv så lang :-).

Rigtigt mange fra ventelisten, har fået tilbuddet om at kunne starte op. De er nu i gang med træning. Dem der ikke reagerer, når tilbuddet kommer, bliver slettet.

Vi agter at fastholde et medlemstal på ca. 1900 brugere. Da vores kontingent jo nu udelukkende kører på årsmedlemskaber, betyder det, at jer der starter op 1. januar 2023, vil være medlem hele 2023. I er medlem, om i bruger lokalerne eller ej :-). Det er et tal, der vil ligge stabilt og derfor skal vi gøre os nogle tanker om, hvad vi gør med ventelisten. Formentlig vil der så ikke blive plads før vi når hen i slutningen af 2023 og så er det jo lidt fjollet, at have en venteliste, som vil være et år gammel. Vi håber som sagt, at vi når til bunds i ventelisten, som den ser ud nu.

Vigtig besked til dig, der allerede er medlem. Flere har sagt, at de kun bruger vores tilbud meget lidt. Derfor har de "dårlig samvittighed" over, at tage en plads. Jeg forstår godt følelsen, men du behøves ikke at have det skidt med det..... Når vi har sat maksantallet til 1900, så er det fordi vi ved, at mange kun bruger tilbuddet meget sjældent. HVIS alle 1900 havde brugt det hele tiden, havde vi skulle reducere tallet til 1500 brugere - eller måske endnu mindre. Så i makstallet er der indlagt den måde, at vores brugere anvender lokalerne på. Herunder at mange af os, ikke er der så ofte. Men skønt at have muligheden, når der er behov for det. 

Er du medlem på nuværende tidspunkt og vil du melde dig ud fra 1. januar af, så husk at vi SKAL have din udmeldelse senest den 10. december. Derefter udsender vi nemlig nye indbetalingskort. Det er endnu ikke lykkedes os at få hverken Nets, Postnord, vores udbyder eller andre til at gøre noget gratis, så det er forbundet med store omkostninger, at opkræve kontingenterne. Derfor medfører et forgæves udsendt indbetalingskort (hvis du melder dig ud for sent), at du hænger på kontingentet for 2023. Som minimum det første kvartal som er 150 kr. Det betyder også, at du mister dit depositum for chippen. Vigtigst af alt, så vil en for sen udmeldelse medføre, at du vil forhindre et nyt medlem i at kunne komme i gang. Så omkostningerne ved en for sen udmeldelse, betaler du selv. Men det er jo også logisk nok :-). 

Kontinentet for 2023 bliver i øvrigt med fitness 800 kr. For Husstandsmedlemskab er det 1750 kr. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm