Nyheder

Ny medlemsrekord

Aldrig tidligere har vi været så mange på en gang.

2201 personer er lige netop i dag medlem af Viking Atletik

Det er første gang, at vi er så højt oppe og at vi runder 2200 medlemmer.

Det må ikke være et mål i sig selv at være mange medlemmer, men for foreningen er det et mål i sig selv, at vi har gode tilbud. Både når det gælder instruktører og faciliteter. Er det det, så tror vi på, at medlemmerne kommer af sig selv.

Især vores fitnesstilbud er stigende på denne årstid. Det gode er, at man som medlem kan dyrke alle vores tilbud inden for samme kontingent. Så det lover godt også for sommerens træning, som mange jo benytter sig af, når det alligevel er en del af den samlede pakke. 

Langt de fleste medlemmer er på årsmedlemsskab. Det løber frem til udgangen af året. Så vi forventer at medlemstallet stiger yderligere de kommende 11 måneder. "Normalt" har vi mange udmeldelser omkring årsskiftet, men også mange indmeldelser. Viking Atletik har steget i medlemsskare siden 2005, hvor vi var ca. 300 medlemmer. Altså en stigning på ca. 100 pr. år lige siden. Kun i 2020 faldt tallet grundet nedlukning som følge af corona. 

Typisk kommer der mange "Fitnesser" i den mørke tid, mens vi om foråret og sommeren har tilgang fra atletikfolk, løbere, o-løbere, cykelryttere og walkere. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm