Nyheder

Kursus Yoga/løbere

Viking Atletik indbyder alle instruktører og trænere til ekstra undervisning

HVORNÅR: 6. nov 2021 kl. 10:00 til 16:00
HVOR: Viking Atletik Klubhus, Torneværksvej 20, 3700 Rønne, Danmark
HVEM: Udøvere, begynder, letøvede, øvede trænere, begynder, letøvede, øvede
Som altid betaler Viking Atletik for kurset til dem der virker som instruktører i klubben. Alle kan deltage, så hvis du vil blive klogere på egen hånd til eget brug, så kan du tilmelde dig.
Instruktører og træningere melder sig til Claus Clausen på cc@viking-atletik.dk 
Læs mere her

YOGA er godt som selvstændig træning - men har ogås god effekt i forhold til andre træningsformer som supplement  / og skadesforebyggende. Vi er heldige og få besøg af Susanne Lidang.

SUSANNE LIDANG er certificeret Hatha-yogalærer, forfatter til bøgerne Vild med yoga (2015) og Yoga for løbere – og luntere (2017) samt bogen Yoga for ryg, nakke og skuldre, som udkom i 2019. Susanne er personlig yogatræner og underviser i yogastudier.  
Laver foredrag og underviser på kurser og workshops. Susanne har bl.a andet haft en samarbejde med Sparta i Kbh.,hvor hun har lavet yogaworkshops ( udtrækning og afslapning ) for store grupper efter løbeevents.

Inspirationskursus er derfor en lille dags arbejde og inspiration,  med alt det erfaring Susanne har samlet op og sammenkogt omkring yoga. 
I relation til løb og anden træning.  

Dagen kan tjene som inspiration og erfaring for yoga / løbetrænere / fitness trænere m.fl, og andre med interesse - som kan tænkes og hente inspiration og relavnte øvelser fra yogaen, måske danne supplement og inpiration til anden træning. Der kræves ikke special yogaerfraing for at deltage.

Kursus-indhold: Vi arbejder ‘hands on’ med yogaøvelser for løbere og andre, som alle har en skadesforebyggende effekt og ser på, hvordan vi giver kroppen det bedst mulige træningssupplement (styrke, smidighed og mobilitet) til løbet med yoga som effektiv opvarmning, yoga under løb (herunder vejrtrækning), og som cool down efter løbet til at fremme restitutionen. Der vil være lidt ‘anatomi i øjenhøjde’, mulighed for at stille spørgsmål undervejs, men mest af alt sjovt og effektivt praktisk arbejde på yogamåtten.

Med i kursusprisen er et eksemplar af Susannes bog "yoga for løbere og luntere" -som alle får med hjem. 

Der serveres en let frokost undervejs ( mulighed for vegetar) 

Har du egen yogamåtte - medbring den gerne 
( Der vil være yogamåtter til låns )  - Dagen er henlagt til VIKING Atletiks nye fitnesscenter ( holdsalen) 

YOGA inspiration for trænere og instruktører (dgi.dk) - hvis du skal tilmeldes på egen hånd.

Del denne side

Følg Etape Bornholm