Nyheder

Kontingentsatser 2023

Vi bliver nødt til at forhøje priserne - men det bliver meget minimalt.

25 kr. om året - det er hvad kontingentet stiger med næste år (2023). Så prisen lander på 475 kr. for et helt års kontingent. 

Prisen stiger som en følge af stigende priser på energi og andre varer, men også fordi der ganske enkelt kommer færre til vores events. Vi har begrænset stigning til et absolut minimum. Det svarer slet ikke til de øgede udgifter, men så må overskuddet bare blive mindre. 

25 kr. om året stiger det også at have fitnesstilvalget. Det kommer så til at koste 325 kr. Alle der har adgang til fitnesstilbuddet betaler denne pris. 

Da det ikke længere er muligt at have kvartalskontingent, når du samtidig har fitness, vil den samlede stigning være på 50 kr. Så det fremadrettet koster 800 kr. at være medlem. Det for et helt år - og al vores træning uden undtagelse. Det mener vi fortsat er meget billigt.

Alle medlemmer på kvartalsmedlemskab overføres pr. 1. januar til årsmedlemskab. For dig der nu betaler kvartalsmedlemskab betyder det et fald i dit samlede kontingent. Det falder fra 4 x 125 kr. - altså 500 kr. i alt, til 475 kr. Men det opkræves nu på en gang pr. 1. januar. Besparelsen vi opnår er ret så omfattende, da det er voldsomt dyrt at udsende opkrævninger. Da beløbet ikke er så stort, vælger vi at opkræve det på en gang. 

Kvartalsmedlemsskabet stiger også 25 kr. pr. 1. januar. Fra 125 kr. til 150 kr. Så samlet set stiger det med 100 kr. for et år. Det vil dermed være 125 kr. dyrere end årsmedlemsskabet. Derfor tillader vi os at overføre alle til årsmedlemskab. Ellers må du sige til. Bemærk dog, at det IKKE er muligt at have kvartalsmedlemskab hvis du har tilvalgt fitness. 

Også det passive- og stavgangsmedlemsskabet stiger med 25 kr. til 150 kr. årligt. 

Familiefitnessmedlemsskaberne stiger 100 kr. Så det uden fitness vil koste 1450 kr. og med fitness 1750 kr. Det er et husstandsmedlemskab for alle i husstanden (skal bo under samme tag). Bemærk at det her gælder alle der tilknyttet husstanden. Så altså også både "mine, dine og vores børn", uanset om de er har officiel adresse på bopælen eller ej. 

Se den samlede oversigt her 

Bestyrelsen mener at kontingentet fortsat er meget lavt. Beslutningen skal endeligt godkendes på generalforsamlingen i februar, men allerede nu træder det i kraft med forventet tilladelse senere. 

Ønsker du at forlade Viking Atletik når 2022 løber ud, skal du udmelde dig senest den 10. december. Der udsender vi nye indbetalingskort (trykte der kommer med posten - eller elektronisk hvis du er tilmeldt PBS). Når først de er udsendt, binder medlemskabet som minimum et kvartal svarende til 150 kr. Dette dækker så også de omkostninger der er ved for forgæves udsendte indbetalingskort (som er ret så omkostningsfuldt). 

Del denne side

Følg Etape Bornholm