Nyheder

Kør ud - løb hjem.

Vi gør det igen - og det bliver den 12. december. Kræver mindst 35 tilmeldte, hvis det skal gennemføres, så hurtig tilmelding tak.

Velkommen til "Kør ud - løb hjem" den 12. december

Konceptet er enkelt. Kl. 09:00 tager vi bussen ud i landskabet, du bliver sat af og så løber du hjem. I mål byder klubben på lidt frokost, alkoholfri øl og kaffe. 

Det er gratis at deltage. 

Vi kører efter følgende plan.....

Bussen kører denne vej - og så hoppe du af, når det passer dig......

Ølene 42,2 km. - der cykles fra Ølene til Paradisbakkerne før der køres til Rønne, KUN MTB (cykler transporteres)

Ølene - 24,6 km, LØB

Stakit fabrikken i Almindingen 17,5 km, LØB

Glasværksvej i Vestermarie Plantage 11,9 km. LØB OG WALK - korteste distance for løb.

Nylars Kirke  - ca. 9,1 km. ORIENTERINGSLØB OG WALK (o-løbs ruten er 13 km i alt og starter med et par km. transportstræk langs cykelstien).  Bemærk, at det ikke er muligt, at løbe denne distance. Det er kun Orienteringsløb og walk.

Om o-løbet. Du starter ved Nylars Kirke.  Du løber på følgende kort. Rønne Plantage (gammelt kort) samt Onsbæk Plantage og Den Grønne Ring. Der bruges små skærme og der er ikke noget klip. Der er stykker med transportstræk grundet manglende orienteringskort. O-løbet sættes kun op, hvis der er mindst 10 deltagere. Ellers henvises til de øvrige distancer.

Det er vigtigt, at du tilmelder dig med distance og "form" når du tilmelder dig. 

Du skal tilmelde dig på cc@viking-atletik. Altså med distance og "form" (løb, walk, MTB eller O-løb). Tilmelding skal ske senest tirsdag den 7. december. 

Der er vand depot på de lange ruter (udpeges senere). Sørg for at tanke godt op hjemmefra. Ruten er 100 procent selvvalg. Du følger bare cykelstierne hjem af de stier der passer dig. Ingen afmærkning. Mål er Louisenhøj. 

Håber vi ses. Husk din tilmelding, så jeg ved hvor mange jeg skal indkøbe frokost til. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm