Nyheder

Kør ud - løb hjem 21/11

Gratis event for medlemmer af Viking Atletik

Velkommen til "Kør ud - løb hjem" den 21. november. 

Konceptet er enkelt. Kl. 09:00 tager vi bussen ud i landskabet, du bliver sat af og så løber du hjem. I mål byder klubben på lidt frokost, alkoholfri øl og kaffe. 

Det er gratis at deltage. 

Vi udvider lidt i forhold til tidligere :-) 

Bussen kører denne vej - og så hoppe du af, når det passer dig......

Gudhjem 42,2 km. langs kysten, MTB (cykler transporteres)

Sandvig Camping 23,9 km, løb

Vang Havn 17,7 km, løb

Teglkåsvej 11,7 km. løb og walk - korteste distance for løb og walk.

Hasle Røgeri - ca. 9,1 km. orienteringsløb (ruten bliver nok mellem 12 og 13 km i alt).  Bemærk, at det ikke er muligt, at løbe og gå denne distance. Det er kun Orienteringsløb - der samlet løber over 12 km.  "Kør ud - løb hjem" er på lange distancer. Ønsker man at løbe eller gå 9,1 km. (eller kortere) kan man gøre det til en af de daglige træning. Konceptet med "Kør ud - løb hjem" er lange ture. Tak for din forståelse. Jeg kan hellere ikke nå at køre maden klar, hvis der er så korte distancer med :-)

Om o-løbet. Du starter ved Hasle Røgeri. Du løber på følgende kort. Hasle Lystskov, Blykobbe Plantage, Forbindelsesvej til og derefter på Den Grønne Ring. I alt er distancen i luftlinje 12,1 km. Der er over 30 poster.

Så i forhold til tidligere udvider vi med Orienteringsløb og MTB. Det er vigtigt, at du tilmelder dig med distance og "form" når du tilmelder dig. Hvis der ikke er nogen på MTB, er der ingen grund til vi kører over Gudhjem og er der ingen på O-løb, er der ingen grund til, at banen sættes op :-) - minimum  5 deltagere.

Du skal tilmelde dig på cc@viking-atletik. Altså med distance og "form" (løb, walk, MTB eller O-løb). 

Der er depot ved Teglkåsvej for de lange ruter. Sørg for at tanke godt op hjemmefra. Ruten er 100 procent selvvalg. Du følger bare kysten hjem af de stier der passer dig. Ingen afmærkning. Mål er Louisenhøj. 

Håber vi ses. Husk din tilmelding, så jeg ved hvor mange jeg skal indkøbe frokost til. 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm