Nyheder

Ingen Royal løb i 23

Vi genindfører derfor Fredensborgløbet, der gennemføres 2. pinsedag

Løbskalenderen er godt fyldt ud. Også selvom om corona nedlukningen har gjort, at der er kommet lidt bedre plads, da mange løb ganske enkelt er indstillet - eller aldrig kommet i gang igen, efter 2020/2021, som jo betød nedlukning i massevis.

Viking Atletik har de sidste par år lavet Royal Run. Eller vi har stået for den praktiske afvikling, hvor det er DGI, der har været vært her på Bornholm. Nu har styregruppen bag Royal Run (altså den i København) så besluttet, at det bliver uden Bornholm i 2023. Sådan er det, det kan vi jo ikke gøre så meget ved. Vi havde ellers selv sat næsen op efter, at der endelig kom royal deltagelse efter 3 års venten. Evt. en anden dato end 2. pinsedag.

I stedet for laver vi i 2023 Fredensborgløbet. Et af Bornholms gode gamle motionsløb med mange år på bagen. Royal Run var jo ikke kun et ekstra tilbud, men reelt også en kanibalisering af motionsløb rundt omkring i landet. Noget som i stor udstrækning tog deltagere fra andre events. Her på øen lagde vi Fredensborgløbet i mølposen, da terminen var sammenfaldende. 

Men nu er løbet tilbage! Vi tager lidt af Royal Run med os. Vi udvider dels med en "walk", altså at man kan gå ruten og dels udvider vi med en kortere distance, så det nu bliver muligt at løbe 2,5 km. Desværre kan vi ikke tilbyde T-shirts og medaljer, som ved Royal Run. Det vil sige, det kunne vi godt have gjort, men det vil bringe startgebyret op på over 200 kr. Det tænker vi ikke, er i nogens interesse... Nu laver vi løbet med al den service du ellers får - men til de sædvanlige priser på 50 kr. for voksne og 30 kr. for børn. Selvfølgelig med vand og frugt efter løbet - og chiptidtagning. Og så det der kendetegner Viking Atletiks events, masser af lodtrækningspræmier. 

Alle kan naturligvis deltage. Ruten er fremkommeligt og fast underlag - og ganske flad. 

Vi ses mandag den 29. maj ved Fredensborg Badehotel - det er 2. pinsedag. Læs mere her Tilmeldingen åbner først til foråret. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm