Nyheder

Husk din udmeldelse senest 10/12

Vi er så glade for alle vores ca. 2600 medlemmer - og vi håber du fortsætter med dit medlemskab

.... men vi ved også, at nytåret betyder, at ca. hver 10. melder sig ud. Fraflytninger, ændrede behov, besparelser og så videre. Årsagen er mange, men som skrevet ved vi at ca. en tiendedel af vores medlemmer, melder sig ud i forbindelse med årsskiftet. Vi har jo årskontingenter, der kører helårligt fra 1. januar til 31. december, så det er jo på det tidspunkt det sker.

En vigtig dato.... Det er den 10. december. Det er denne dag vi senest skal modtage din udmeldelse, hvis den skal være gældende. Det er nemlig herefter vi udsender nye opkrævninger og da det er forbundet med en forholdsvis stor udgift, er opkrævningen bindende. Bemærk, at hvis du har en fitnesschip, så mister du dit depositum, hvis du ikke melder dig ud til tiden. Så datoen er vigtig.

Vil du fortsætte som medlem, så skal du ikke foretage dig noget, da medlemskabet helt automatisk forlænges. Det sker indtil du ønsker at stoppe det. 

Melder du dig ud, så kan du naturligvis fortsætte med din træning indtil den 31. december. Derefter har du til den 10. januar til at aflevere din chip. Får vi ikke din chip senest denne dag, annullerer vi den og du mister dit depositum. Jeg kan i øvrigt nævne, at før vi indførte depositum, mistede vi 95 procent af vores kort.... Nu er det kun ca. 30 procent :-). Så det virker at have lidt stramme regler. 

En lille krølle på historien er også, at du skal overveje din udmeldelse en gang mere, hvis du er i tvivl.... Vi har venteliste til fitnessbygningen og melder du dig ud og vil ind igen, så sker det via ventelisten. Da Fitnessmedlemskabet koster det samme uanset hvornår du melder dig ind på året, så vil prisen være den samme om du er medlem et halvt eller et helt år. 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm