Nyheder

Foråret er så skønt

Vi når en ny milepæl en af de kommende dage - tak til alle vores instruktører

Foråret har for alvor ramt Bornholm og det er så skønt at se, at der kommer så mange til vores træningstilbud. Skønt med mange mennesker i skoven, på atletik stadion, i fitnesslokalerne og alle de steder vi mødes.

Der kommer fortsat mange nye medlemmer til og hver eneste dag tikker der en indmeldelse ind. Vi er meget tæt på at ramme 2400 medlemmer af klubben. Det gør vi løbet af den kommende uge ! Vel at mærke unikke medlemmer, da vi ikke dobbelt registrerer, selvom man dyrker flere idrætter.
Det er vildt mange - og så skønt. Det har aldrig været et mål i sig selv for os at være mange.... Men det er et mål i sig selv, at give så gode tilbud som muligt - og kunne gøre det så bredt som vi gør det. Vel at mærke til en betaling, som er så lav som den er. Når det fungerer, så kommer medlemmerne af sig selv.
Bestyrelsen glæder sig hver eneste dag over vores medlemmers interesse for det fællesskab vi tilbyder. Vores mange instruktører, trænere og andre hjælpere er stolte over de forhold vi kan tilbyde jer og hinanden. Sammenhold gør stærk og sammen løfter vi vores idrætstilbud. Husk for alt i verden at sige tak til din instruktør eller hvem du ellers møder, der yder en indsats for fællesskabet. Vi gør det alle frivilligt. De fortjener det. TAK
Claus Clausen
Formand

Del denne side

Følg Etape Bornholm