Nyheder

Etape Bornholm og støtte

Du kan løbe etaperne - og du kan støtte Viking Atletik. På forhånd tak

Etape Bornholm er aflyst i 2020 – og alligevel kan du løbe en eller flere etaper. Helt gratis. Så får du en lille del af oplevelsen med.

Vil du have et bevis på du har løbet en af etaperne, så sælger vi årets medalje som en støttemedalje. Køber du denne, er du med til, at holde hånden under Viking Atletik og Etape Bornholm. Vi har allerede solgt 450 medaljer, hvilket er en stor hjælp til vores manglende indtjening.

Selvom du ikke skal løbe en af etaperne, men bare vil støtte os – eller vælger at løbe hvor du nu end er de enkelte dage, så kan du købe en medalje og dermed støtte os. Læs mere her. Vi sender medaljen til dig, hvis du ikke er på Bornholm. 

På forhånd tak for din støtte, den betyder rigtigt meget for os. TAK.

Etape Bornholm 2020 – afmærkede ruter, løb selv hvornår det passer dig: 

Det vi gør er:

  • Vi afmærker ruterne de 5 løbsdage. 
  • Vi markerer hvor start og mål på ruten er. 

Resten er helt op til dig selv :-)

Du bestemmer så selv hvornår du gennemfører ruten de enkelte dage. Du kan løbe ruten mellem kl. 10:00 og 19:00. 

Der er INGEN vejvisere. INGEN afspærringer. Kun skilte og pile der viser vej. Vi laver nogle print af ruterne, som du kan få og løbe efter, hvis du bliver i tvivl. Skiltene bliver sat op efter princippet om, at du løber lige ud indtil du igen møder et skilt, der viser dig hvilken retning du nu skal løbe i. Km. mærker vil blive markeret. 

Der er offentlige toiletter i startområderne. Du finder selv parkeringsplads m.v. Alle regler om forsamlingsforbud, afstandskrav m.v. skal overholdes.

Det er GRATIS at løbe med. Ingen tidtagning eller andet service ud over adgang til vand i målområdet. Bemandingen fra Viking Atletik vil være minimal.

Der er IKKE tidtagning på ruterne.

Ruterne vil være afmærket som følger:

Hasle den 20. juli - inklusive børneruten

Dueodde den 21. juli  (ændres en lille smule i forhold til kortet). 

Almindingen den 22. juli - inklusive børneruten

Hammeren den 23. juli 

Rønne den 24. juli  - inklusive børneruten

Se detaljerne på hjemmesiden om start/mål (adresser m.v.). Udover medaljer kan du få et startnummer ved startstedet, hvor der står Etape Bornholm 2020 og FUGATO på. Du kan også på startstedet købe et støtte T-shirt 2020. Det er 2019 T-shirten med overtryk på årstallet. Prisen er 100 kr. for en T-shirt. 

På Store Torv i Rønne kan du hele uge 30 få gode rabatter på tøj og sko fra New Balance hos Sportmaster. Der er et telt uden for butikken, hvor der er de sædvanlige gode etapetilbud.

Vi håber at se så mange som muligt, men husk afstandskrav skal overholdes.

Del denne side

Følg Etape Bornholm