Nyheder

Er du til fest og farver

Vil du gerne være med til, at udvikle vores forening i mere social retning? Vi søger medlemmer til et nyoprettet udvalg

Nyt udvalg – er det noget for dig?


Bestyrelsen i Viking Atletik har besluttet, at vi gerne vil gøre endnu mere ved det sociale i klubben. Altså lave endnu mere, hvor vi kan mødes til samvær og hygge.

Derfor vil vi lave et udvalg, der i samarbejde med vores administration, skal stå for disse events. Ligesom alle øvrige udvalg (trænere m.v.), er det som frivilligt medlem. 

Det er f.eks. klubfester, vinsmagninger, små koncerter, som vi har lavet indtil videre i år. Men det kan også være udflugter eller andet, hvor der er helt frit slag i bolledejen til hvad.

Når vi laver sociale aktiviteter, vil der som regel være en brugerbetaling. Det vil sige, at Viking Atletik typisk betaler en del af det, mens hver enkelt deltager så betaler en mindre del. Andre ting er helt gratis.

Alle tilmeldinger og betalinger foregår via klubbens webshop, så den del skal du ikke lave. Du og de andre i udvalget står for planlægningen af den sociale aktivitet og gennemførelsen heraf. Altså også f.eks. borddækning, aftaler med levarandører m.v.

Alt sker selvfølgelig i samarbejde med mig – og vi får andre frivillige til at hjælpe på dagen.

Vi forestiller os, at der sidder 3-4 personer i udvalget. Bestyrelsen vil ligeledes udpege en repræsentant.

Noget for dig? Så tag fat i mig eller skriv på cc@viking-atletik.dk Så arbejder vi videre med ideen derfra.

 

Claus Clausen

 

P.s. Faglige indhold vil fortsat ligge i de enkelte fagudvalg. Det er f.eks. fællesrejser, kurser, medlemsaftener om skadesforebyggelse og så videre. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm