Nyheder

Ekstra orienteringsløb søndag

Print selv dit kort ud - se herunder

Søndag den 10. juli vil der være mulighed for at løbe O-løb. Løbet er et “print-selv”-træningsløb uden tilmelding efter "Corona-cup"-modellen. Der løbes på Bolsterbjergkortet med udgangspunkt fra Parkeringspladsen på Segenvej 48. Instruks og kort/baner kan downloades som pdf fra Viking Atletiks webside: https://viking-atletik.dk/o-loeb/loebsinformation

 

Der er fire baner at vælge imellem:
- Let, 10 poster, 3,3 km
- Mellemsvær, 12 poster, 4,2 km
- Svær kort, 13 poster, 4,9 km
- Svær lang, 21 poster, 8,1 km
De to svære baner fås også i en udgave uden veje og stier.

 

Posterne vil være almindelige O-skærme på stativer med nummererede SI-bokse, og vil være opstillet hele søndag den 10. juli. 

 

For dem som har tid og lyst vil der være en kort velkomst/instruks på P-pladsen kl 08:45 med indskrivning og fri start umiddelbart derefter. Ønsker man at benytte SI-brik/bokse til tidtagning skal man huske at stemple start-posten. Husk også clear og check - står ved registrering/indskrivning. Der vil være mulighed for aflæsning af SI-brik på P-pladsen indtil kl. 11:00 - eller sidst registrerede løber er i mål.

 

Hvis man ikke har mulighed for at hente/printe kort, så send en sms til 6140 4160 eller email til lars@wichmann.dk med navn og bane. NB! Min printer er en almindelig laserprinter, så ikke nær samme kvalitet som når Folmer printer.


Husk! Medbring selv væske - der kan være vældig varmt i skoven!

Del denne side

Følg Etape Bornholm