Nyheder

Ekstra O-løb søndag

Du printer selv kortet ud.

Hej O-løbere

 

Søndag den 24. juli 2022 er der Sommerløb 2, som er et “print-selv”-træningsløb uden tilmelding efter “Corona-cup modellen”. Dvs. du skal selv printe dit kort og kan løbe når du vil. Instruks og kort kan hentes som pdf fra Viking Atletiks webside: https://viking-atletik.dk/o-loeb/loebsinformation.


Der kan parkeres på P-pladsen ved Arboretet, Segenvej 37. “Start” og “Mål” er inde i selve arboretet umiddelbart vest for P-plads (se kort i instruksen). Posterne er markeret med almindelige O-skærme på stativer med nummererede SI-bokse, og vil være opstillet hele søndag den 24. juli til fri afbenyttelse.

For løbere der gerne vil benytte SI-stempling er der indskrivning på P-pladsen mellem 08:45 og 09:15. Det er også muligt at indskrive sig på forhånd ved at sende en email  eller sms til undertegnede med navn, bane og brik-nr. Der er fri start efter indskrivningen - husk at stemple startposten. Der er åbent for aflæsning af SI-brikker indtil kl. 11.00 eller sidst indskrevne løber er kommet i mål. Banerne kommer på O-track. Stræktider kommer på websiden efter løbet.

Kortet er fra 2020 med rettelser i 2022 - så rimelig up-to-date. Målestok er 1:10.000 og ækvidistancen 5 m. 

 

Der er fire baner at vælge imellem:

  • Let, 11 poster, 2,9 km
  • Mellemsvær, 13 poster, 4,1 km
  • Svær kort, 15 poster, 4,7 km
  • Svær lang, 20 poster, 7,9 km

De to svære baner fås også i en udgave uden veje og stier (markeret med X).

Medbring selv væske!

God fornøjelse

Lars Wichmann

lars@wichmann.dk / 6140 4160

Del denne side

Følg Etape Bornholm