Nyheder

Dit ansvar som chipholder

Hermed et surt opstød og en præcisering. Det er dit ansvar som chipholder, at der ikke går nogen med ind i fitnessbygningen.

Jeg bliver desværre nødt til at komme med et surt opstød. Her efter sommeren, er jeg igen begyndt intensiv kontrol i fitnessbygningen og har på ganske kort tid, ”fanget” en del i fitnessbygningen, som ganske enkelt ikke var medlem.

Desværre oplever vi igen og igen, at der kommer personer ind i vores fitnessbygning, som ikke er medlem. Det er rigtigt ærgerligt. For det betyder at større pres på maskinerne, længere ventetider for at komme til en maskine og derfor en dårligere træning for alle.

Det er også ærgerligt fordi det betyder, at nogen kører på frihjul. De er er ikke med til at betale de omkostninger der ved vores tilbud.

Det er også ærgerligt at vi i blandt vores frivillige skal bruge så meget tid på kontrol – og så er det rigtigt ubehageligt, når man skal konfrontere andre mennesker med, at de har snydt. Tid og energi der lige så godt kunne være brugt på positiv udvikling af klubben.

Lad mig slå en ting helt fast omkring snyd. Det er ikke muligt at komme ind i vores bygningen uden en chip. Så når der kommer en ind, der intet har at gøre derinde, så sker det ved, at de bliver lukket ind af et medlem med chip. Eller man låner en chip af vedkommende.

Reglerne er helt klare og kan ikke gradbøjes. Du må ikke tage nogen med ind. Uanset hvad årsagen er. Sker det vil det blive sanktioneret. Er den du tager med ind ikke medlem, vil det medføre at din adgang bliver slettet og du må forlade klubben. Det siger vores vedtægter. Det er regler vi håndhæver. Så kan man mene det er rigidt, men sådan er det ! At gå gennem en ”betalingsmur” uden gyldig adgang, som et chipsystem er, er ulovligt og sidestilles med tyveri.

Det er dit ansvar som chipholder, når du bruger din chip, at der ikke går nogen med ind. Sker det, så svarer det til, at det er dig, der lukker vedkommende ind. Er det en du ikke kender, der ”smutter med ind”, skal du naturligvis hverken gå i slagsmål med vedkommende eller på anden måde fysisk forhindre de går med. Men du skal gøre opmærksom på, at de ikke må. Send gerne en SMS med tidspunkt, så ser jeg på videoen eller kommer forbi.

Vi kan ikke fratage den enkelte chipholder dette ansvar. I så fald åbner vi en ladeport for undskyldninger og kan reelt lige så godt undlade kontrollen.

Det vi oplever ved vores kontroller, hvor der kommer folk med ind i fitness, er at det er helt bevidst, at man tager en med ind. Det er yderst sjældent, at vi har oplevet nogen "presser sig ind" 😊.

Vi håber på alles forståelse for, at vi håndhæver reglerne på denne måde. Hvis man ikke bryder sig om den kontrol vi laver, eller ikke kan acceptere den, skal der her følge en opfordring til, at man melder sig ud af klubben. Vi kan ikke acceptere snyd/tyveri, da det direkte rammer alle medlemmer økonomisk og på manglende plads og dermed dårligere træning.

De regler vi har er forankret i vores demokratiske opbygning. De er udarbejdet i samarbejde mellem fitnessudvalget og bestyrelsen og sanktionen er godkendt af generalforsamlingen.

Med håb om alles accept af vores regler

 


Claus Clausen, Formand

Del denne side

Følg Etape Bornholm