Nyheder

Derfor videoovervågning

Selvom tiden sagtens kunne bruges på andet, er det nødvendigt, at lave udvidet kontrol i fitnessbygning.

Det er jo altid ærgerligt, når "nogen" ikke kan finde ud af, at overholde de fællesregler vi har for vores fitnessbygning.
Siden vi åbnede i juli, har vi måttet sige farvel til ca. 10 medlemmer, ganske enkelt fordi de ikke har forstået reglen om, at man ikke må tage "en ven" med ind. Håndhæver vi ikke denne adgangskontrol, så vil der konstant stå 50 mennesker inde i fitnessbygningen og det vil være en rigtig dårlig oplevelse for alle. Det er ikke fair overfor dem der bidrager økonomisk til fællesskabet 
De 10 "fangster" er udelukkende sket med en begrænset adgangskontrol. Det kan man jo så tænke over.
Tager man nogen med ind, så bliver man slettet som medlem. Så enkelt er det.
En anden ting vi slås med, er rengøring - ikke mindst fordi der er en lille gruppe, der ikke kan bukke sig ned og tage udendørsskoene af, når de skal ind i bygningen. Det er noget forbandet svineri, at gå ind med udendørs sko. Dels giver det ekstra rengøring, dels må andre ligge i det møg der efterlades, når der laves øvelser på gulv.
I vores kontrol af fitnessbygningen indgår videoovervågning. Det sker stikprøvevis. I stedet for at have en mand stående deroppe (det ville nok mere en fordoble kontingentet - måske tredoble), så gør vi det via videoovervågning. Altså fra kontoret eller hjemmefra.  
Det er fuldt ud lovligt at lave videoovervågning, når der er skiltet om det ! Det står også i vores regelsæt. Optagelser skal slettes efter 30 dage, så vi følger den lovgivning der er. Det er begrænset hvem der har adgang til at se optagelserne.
Vi gør det at for at give medlemmerne en god oplevelse. Hvis vi ikke gør det - og håndhæver reglerne, så vil der konstant være beskidt og der vil blive taget "ikke medlemmer" med ind i meget stort omfang. Så det er tvingende nødvendigt.
For nogen kan det føles ubehageligt, at der er videoovervågning. Vi har også allerede haft nogle reaktioner på det. Mest ud fra en opfattelse af, at reglerne er anderledes end de i virkeligheden er. Det kan jo ske... Men det vil altså også være ubehageligt, hvis der konstant står 50 mennesker inde i lokalerne, fordi der ikke laves kontrol. Så bliver det umuligt at træne.
Vores overvågning og kontrol vil fortsætte. Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at man melder sig ud, hvis man ikke bryder sig om overvågningen og kontrollen.  Især hvis man hører til den gruppe, der tager nogen med ind..... Det vil spare os rigtigt meget arbejde.

Del denne side

Følg Etape Bornholm