Nyheder

Begrænset fitness

Du kan - begrænset - dyrke fitness igen fra torsdag. Frivillige søges til vagter.

Kære alle

Vi må igen åbne fitnessbygningen for alle. Samtidig er kravet sat til 25 personer – uanset alder.

Dog skal vi tjekke folk for coronapas/attest. Attesten må højst være 72 timer gammel. Er du færdigvaccineret, kan du blot vise coronapasset.

Men det, at vi skal tjekke coronapas, vil give begrænset åbningstid i fitnesslokalerne. Det vi nemlig kræve, at bygningen skal være bemandet.

Vi vil kun have åbent i de perioder, hvor vi hr frivillige til at tjekke passet/attesten.

Foreløbig åbner vi på følgende tidspunkter:

Mandag – fredag kl. 05:00 - 07:00 og 08:00 – 15:00 - RETTET

Mandag – fredag kl. 15:00 – 18:00

Lørdag kl. 10:00 – 16:00

Søndag kl. 08:00 – 11:00

Uge 19 og 20 (fra 10. maj) - alle ugens dage fra 20:30 - 22:00.

Er der flere frivillige der melder sig, så kan tidspunkterne udvides. Du kan også træne selv, mens du har ”vagten”. Du skal blot tjekke chip og attest for dem, der skal ind og træne.

Vil du have en fast vagt – uden for ovenstående tider, så skriv til mig på cc@viking-atletik.dk . Så aftaler vi videre om detaljerne.

Vi aktiverer IKKE chipsystemet (men den skal medbringes). Det er fortsat ved at vi låser op og tjekker chip og tjekker pas. Først når vi ikke længere skal tjekke dette, får vi chip/adgangssystemet sat til.

Det bliver skønt at komme tilbage. Lige en kraftig opfordring. De regler vi nu indfører, er ikke noget vi har bestemt. Det er regler vi er pålagt af myndighederne. De frivillige der står og tjekker pas/attest, er netop frivillige og gør blot det, som de skal. Ytringer eller andet er derfor nytteløse. Skal det være, så kom forbi Louisenhøj i min åbningstid, så tager vi en snak om det. Ikke at det hjælper, men min skuldre er brede 😊


Claus Clausen

Del denne side

Følg Etape Bornholm